Lenjeria vintage, din nou in tendinte

BUCURESTI - 27 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De la renumitele corsete vintage si pana la sutienul push-up de astazi, lenjeria a suferit de-a lungul timpului numeroase transformari. Indiferent de forma ei, scopul a ramas mereu acelasi: de a pune in valoare feminitatea si senzualitatea formelor feminine.

HotBoutique - lenjerie vintage

HotBoutique - lenjerie vintage

Emblema a elegantei si rafinamentului, lenjeria vintage a fost dintotdeauna o piesa de rezistenta in garderoba oricarei femei. Din nou in tendinte, se pare ca lenjeria intima vintage este secretul unei femei sexy si provocatoare.

Eleganta, aer burlesc, un strop de delicatete si extravaganta, toate definesc lenjeria intima vintage. Hot Boutique iti pune la dispozitie o gama larga de modele de lenjerie sexy femei din care iti poti alege modelul favorit. Gama vintage mizeaza pe dantela, satin, broderie, matase si putina transparenta.

Colectia te duce cu gandul la Moulin Rouge si filmele de epoca. Corsete sexy in culori aprinse precum rosul indraznet, albastrul vibrant, negru intens, rozul pudrat sau albul pur, costume pentru seri speciale din materiale delicate precum matase sau satin, decorate cu dantela fina, toate se regasesc in noua colectie Hot Boutique.

Colectia este inspirata din moda anilor '50 si reprezinta un apogeu al feminitatii si elegantei.

Fie pentru o petrecere, pentru o seara speciala cu partenerul tau sau pur si simplu pentru o zi obisnuita in care vrei sa te simti perfecta pana la cel mai mic detaliu, alege un asemenea element vestimentar.

Hot Boutique aduce noi colectii de lenjerie intima sexy la cele mai accesibile preturi pentru toate reprezentantele sexului frumos. Confectionate din cele mai delicate materiale, produsele iti vor rasfata pielea cu cele mai fine atingeri. Pentru fiecare moment in care vrei sa te simti sexy si provocatoare, HotBoutique iti pune la dipozitie mai multe game din care poti alege lenjeria intima la care ai visat.

Gama de lenjerie vintage ofera iubitoarelor de frumos solutia pentru orice tip de silueta. Corsete, sutiene sexy si tot felul de pantalonasi mini sau rochite, toate sunt menite sa iti ofere imaginea mult dorita de silueta perfecta. Lenjeria intima vintage mentine linia de decenta, rafinament si frumusete clasica, la care adauga un plus de senzualitate si feminitate.

Lenjeria intima sexy este acum lenjeria vintage care se rezuma la piese feminine, sexy si elegante, menite sa ascunda orice imperfectiune a trupului. Magazinul nostru te surprinde cu modele inedite, tesaturi fine, atent accesorizate cu detalii din dantela fina si culori spectaculoase. Dantela este reinventata intr-o maniera cu totul inedita. Transparentele si broderiile revin si ele in tendinte.

Lenjeria intima vintage este noul trend in materie de fashion de anul acesta. Hot Boutique iti propune o calatorie inapoi in timp pentru a redescoperi magia anilor de glorie a feminitatii.

Corsajul, port-jartierul sau motivele florale aplicate cu discretie pe tesaturile fine se regasesc acum in noua colectie. Redescopera farmecul trecutului. Intra pe hotboutique.ro si achizitioneaza-ti cele mai senzuale modele de lenjerie intima vintage in care te vei simti cu adevarat pretioasa.