Oglinda inteligenta HiMirror – miracol pentru piele

BUCURESTI - 14 februarie 2018

Comunicat tip General in Internet

Cand vezi un obiectiv mare de camera in partea de sus si un difuzor din partea inferioara a oglinzii HiMirror , totul devine evident dintr-o singura privire: aceasta nu este o oglinda traditionala, asa cum erai obisnuit inainte.

Oglinda HiMirror

Oglinda HiMirror

De fapt, HiMirror nu este numita accidental o oglinda "inteligenta", deoarece este vorba de cea mai recenta tehnologie, care vizeaza utilizarea ei in baie si in casa. Si intr-adevar, HiMirror este gata sa te surprinda cu unele dintre functiile sale. Beneficiind de cele mai recente realizari ale stiintei, vei deveni un consultant real in toate problemele de frumusete. Oglinda inteligenta este dezvoltata cu participarea expertilor in domeniul dermatologiei, cosmetologiei si a ingrijirii pielii.

HiMirror Plus - Tehnologia anului 2018

Potrivit unor stiri de ultima ora, oglinda HiMirror este deja disponibila pentru cumparare in Statele Unite. Produsul poate fi achizitionat de pe site-ul producatorului pentru 189 USD. Intre timp, producatorul a anuntat deja crearea unui succesor al unei oglinzi inteligente si care reprezinta tehnologia anului 2018, denumita HiMirror Plus. In timp ce specificatiile sale detaliate nu sunt cunoscute, primele imagini ale produsului prezinta o oglinda cu doua noi dungi laterale cu LED.

Sfaturi pentru a te ingriji in fata oglinzii HiMirror

HiMirror vede cu lentilele sale foto, mari, nu numai fata care se uita la ea, ci si straturile subiacente ale pielii. Folosind o metoda analitica speciala, in doar trei secunde sunt facute verificari pentru prezenta ridurilor pielii, vene de tip paianjen, cearcane, roseata si pigmentare si determina starea de dilatare a porilor. Indica cu precizie localizarea problemelor si poate oferi sfaturi valoroase pentru restaurarea frumusetii tenului.

Cu ajutorul asa-numitul Big Data pentru analiza, sunt facute evaluari a milioane de inregistrari colectate. HiMirror in curs de dezvoltare ofera un program de ingrijire a pielii individual si sugereaza trucuri care te vor ajuta sa dai propriului ten cea mai buna luminozitate posibila. Astfel, HiMirror respecta intimitatea clientilor sai si face ca toate datele colectate, sa fie anonime prin criptarea acestora, inainte de a deveni parte din setul de date, neramanand sub controlul oglinzii inteligente. Analiza datelor stocate in memorie, ofera, de asemenea, posibilitatea de a imbunatati structura pielii cu ajutorul unei ingrijiri adecvate. De fapt, iti poate spune care dintre produsele cosmetice sunt eficiente. Aceste stiri de ultima ora privind tehnologia anului 2018, te vor ajuta sa fiind la curent cu ultimele noutati in domeniul IT.

Fiind o asa-numita "oglinda inteligenta", HiMirror reprezinta cea mai buna modalitate de a te conecta la retea si de a schimba prin Internet datele acumulate, cu serverele producatorului. Acesta este motivul pentru care dezvoltatorii au acordat o mare importanta protejarii confidentialitatii clientilor. Obiectivul camerei, de exemplu, poate fi pornit numai cu ajutorul unei chei individuale de securitate. Pentru o securitate suplimentara, camera oglinzii este echipata, de asemenea, cu un capac special care, la intrare, opreste incercarile de a penetra din exterior, in intimitatea baii.

Cu ajutorul senzorilor inteligenti, oglinda detecteaza cand cineva se afla in fata acesteia si afiseaza informatii utile, cum ar fi vremea si timpul real. Imediat ce utilizatorul se apropie, HiMirror activeaza procesul de recunoastere a fetei conectandu-se automat la sistem pe baza, pentru a face o analiza biometrica a fetei sau a vocii. In general, HiMirror poate identifica pana la patru utilizatori diferiti, pe baza chipului sau a vocii.