PremierImobiliare.ro, singura companie imobiliara din Bucuresti care ofera visuri la cheie

BUCURESTI - 23 mai 2018

Comunicat tip General in Imobiliare

Intr-o piata extrem de fierbinte care continua sa se extinda, agentiile imobiliare se intrec in oferte tentante, croite pe nevoile tinerelor cupluri aflate la inceput de drum. Diversitatea poate lucra si in folosul beneficiarilor, insa doar in masura in care se face apel la o agentie imobiliara care se conduce dupa principii solide, etice.

Premier Imobiliare Bucuresti

Premier Imobiliare Bucuresti

Agentia imobiliara premierimobiliare.ro a trecut testul timpului si al concurentei, detinand la momentul actual unele dintre cele mai puternice portofolii de clienti. Compania a fost infiintata in anul 1994, iar experienta acumulata de atunci si pana in prezent constituie argumentul principal care ii face pe bucuresteni sa apeleze la serviciile sale pentru a gasi acel apartament pe care il vor transforma intr-un camin fericit.

 

Premier Imobiliare propune cele mai moderne solutii de achizitionare a unei locuinte, fie ca sunteti interesati de o garsoniera, un apartament sau chiar un penthouse, pentru cei cu dare de mana.

 

Compania activeaza in zona de sud a capitalei, intrucat doreste sa le ofere clientilor cele mai ofertante apartamente, locate in zone exclusiviste si usor accesibile pentru mijloacele de transport in comun. Totusi, paleta de optiuni este extrem de extinsa raportat la zona pe care o preferati, Premier Imobiliare acopera 5 sectoare ale Bucurestiului, iar tarifele practicate sunt extrem de competitive, cea mai ieftina locuinta putand fi achizitionata cu doar 25.000 de euro.

 

O agentie imobiliara care face tranzactii juste si oameni fericiti

 

Cu preponderenta in Bucuresti, numarul agentiilor imobiliare continua sa creasca, insa nu toate agentiile se pot lauda cu un feedback pozitiv din partea clientilor onorati. De pilda, unele evita sa continue dialogul si dupa incheierea contractelor, motiv pentru care clientii le privesc doar ca pe o modalitate de a-si desavarsi o nevoie.

 

In schimb, Premier Imobiliare se preocupa ca dupa incheierea tranzactiei clientul sa fie multumit de alegerea facuta, atitudine care subliniaza viziunea etica si transparenta a agentiei fata de portofoliul propriu de clienti. In plus, traditia pe piata imobiliarelor a ajutat agentia sa isi pastreze pozitia in fruntea concurentei bucurestene, fiind una dintre primele agentii imobiliare infiintate dupa caderea comunismului, dar si una dintre putinele care au continuat sa supravietuiasca eroic intr-o piata atat de competitiva.

 

Cautati o agentie imobiliara in Bucuresti?

 

Premier Imobiliare va sta la dispozitie cu o echipa de agenti devotati obiectivului de a face bucurestenii fericiti, aducandu-i in pragul viitorului lor camin. Cu o experienta de peste 23 de ani in industria imobiliara, Premier Imobiliare reimprospateaza ceea ce se cunoaste despre serviciile prestate de agentii, practicand o viziune constructiva si transparenta, benefica viitorilor proprietari.

 

Premier Imobiliare faciliteaza procesul de intrare in posesia locuintei la care visati, aducand in atentia clientilor apartamente si garsoniere in ansambluri rezidentiale noi, direct de la dezvoltator. Fii cu un pas mai aproape de obiectivele tale si increde-te in serviciile unei agentii cu traditie si notorietate pe piata imobiliara a Capitalei!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webdesk-agency/premierimobiliare-ro-singura-companie-imobiliara-din-bucuresti-care-ofera-visuri-la-cheie