Se lanseaza o clasa aparte de pardoseli pentru cabinetele medicale

BUCURESTI - 28 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

In trecut, tot mai multe institutii sanitare de la nivelul orasului tau propuneau o functionare deplorabila si niste conditii igienico-sanitare dezastruoase.

Covor PVC cabinete medicale

Covor PVC cabinete medicale

In acest moment, noile reglementari de guvern si ale Uniunii Europene au schimbat din temelii chiar si cel mai mic cabinet medical, atat din punct de vedere al aspectului, cat si al graficului de lucru.

Stiai ca tot mai multi reprezentanti ai institutiilor sanitare opteaza la nivelul pardoselii pentru un covor PVC?

Poate ca, de multe ori, acolo unde este trafic intens si se degaja o caldura insuportabila, te-ai intrebat daca aerul respirat este unul curat si nu unul contaminat, cum se intampla deseori la spitalele judetene, acolo unde oameni de toate varstele si cu diferite stiluri de viata aplica pentru diferite tratamente.

Vrem sa spunem ca prezenta unui covor PVC pentru spitale si cabinete nu numai ca aduce in discutie proprietati anti-derapante, dar acestea sunt si bune protectoare impotriva microbilor sau virusilor.

Stiai ca un covor din PVC pentru cabinete medicale precum cel de aici aduce in discutie si o rezistenta la uzura foarte mare?

Deseori, din vechea constructie a diferitelor institutii sanitare, pot ramane diferite bucati de gresie, faianta, tapet sau parchet desprinse din cauza traficului intens, dar si a unor substante chimice care erau turnate accidental in urma unor procese medicale.

Acum nu numai ca se gasesc covoare PVC pentru cabinete medicale, dar prezenta acestora este facuta si in farmacii, in special pentru delectarea persoanelor varstnice.

Stiai ca diferite covoare din PVC pentru farmacii au adus in discutie si un feedback pozitiv asupra mediului de lucru din partea cetatenilor?

Dupa cum bine stim, de fiecare data cand intram intr-o institutie, un anumit element de design ne va sari mereu in evidenta, drept pentru care oamenii s-au declarat pe deplin multumiti de accesorizarile moderne care se gasesc in institutiile sanitare.

Nu numai ca avem posibilitatea sa ne facem diferite buletine medicale si tratamente intr-un loc sigur si ferit de microbi, dar acesta ofera si o buna circulatie sau dupa caz alte proprietati de o reala importanta pentru necesitatile umane, drept pentru care persoanele interesate in achizitionarea sa trebuie sa stie ca tarifele expuse de producatori nu presupun mari investitii!

Stiai ca tehnica sa de asamblare este una specifica industriei grea?

Foarte multe secrete si curiozitati se afla in spatele unui covor PVC pentru cabinete medicale, iar daca nu v-ati lamurit de necesitatea si utilitatea sa va invitam in mediul online sa accesati diferite tutoriale, care va vor pune la curent cu acest tip de podea, care face cinste ultimelor reglementari occidentale.