Tombola cu traditie la amanetul Romero

Galati - 25 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

De peste 20 de ani, amanetul Romero reuseste sa le fie alaturi galatenilor si tuturor care apeleaza la serviciile sale, oferindu-le conditii avantajoase si sume competitive pentru schimburile valutare sau achizitionarea de materiale pretioase.

Romero.ro

Romero.ro

Amanetul Romero activeaza din anul 1997, avand ca principala activitate amanetarea de aur. Treptat, serviciile amanetului s-au extins considerabil, reusind astazi sa ofere solutii financiare tuturor clientilor, oferindu-le servicii de schimb valutar si Western Union.

 

Clientii sunt pe primul loc pentru amanetul Romero, astfel ca si fidelizarea lor este mentinuta printr-o aplecare asupra asteptarilor acestora. Incepand cu anul 2015, amanetul Romero desfasoara tombole la care sunt invitati toti cei care beneficiaza de serviciile amanetului, fiecare reprezentand un potential castigator al unei masini marca Logan, in valoare de 6.800 de Euro, a unui medalion sau a unui lingou de aur. Aflata deja la cea de-a 12 – a editie, tombola urmeaza sa isi desemneze castigatorul care va fi prezentat, ca pana acum, intr-o publicatie locala.  

 

Este dificil de crezut faptul ca o persoana aflata intr-un colaps financiar vine sa se imprumute si pleaca acasa cu o masina de 6.800 de Euro, insa amanetul Romero face si cele mai neasteptate lucruri posibile, gratie popularitatii sale si a pozitiei pe care clientii l-au ajutat sa o detina in prezent. Practica tombolei reprezinta doar un gest prin care amanetul Romero recompenseaza fidelitatea si respectul clientior fata de serviciile sale, iar acest lucru conduce la rezultate mai bune. Astfel se face ca in cei aproape trei ani de la implementarea tombolei, amanetul Romero sa faca nu mai putin de 12 galateni fericiti, rasplatindu-i pentru increderea acordata serviciilor sale.

 

Tombola se desfasoara in conditii de maxima transparenta, conform unui regulament oficial. Extragerea are loc in prezenta unei comisii de extragere a castigatorului, care va intocmi un proces verbal ce va fi semnat in prealabil de toti membrii acesteia. In plus, la extragere vor fi prezenti si un notar public si, desigur, toti cei care au participat la tombola. Marele premiu se acorda fara echivoc oricarui client ce a beneficiat anterior de serviciile amanetului Romero, iar castigatorii sunt nominalizati si publicati intr-o publicatie locala, pentru a promova transparenta si integritatatea tombolei desfasurate de amanetul Romero.

 

Premiile in bani sunt o practica obisnuita pentru amanetul Romero. Cu o experienta de mai bine de 20 de ani, Romero a reusit sa-si formeze o viziune actualizata asupra clientilor care solicita serviciile de amanet, motiv pentru care acorda o deosebita atentie fidelizarii acestora fiindca, dincolo de a fi clienti, acestia sunt parteneri pe termen lung.

 

Tombola organizata de Romero.ro se desfasoara in conditii legale si transparente, oferind fiecarui participant statutul de potential castigator, impunand doar sa aiba varsta legala de peste 18 ani si sa fie beneficiar al serviciilor Romero. Noul Logan isi asteapta viitorul castigator, si alte noi masini asteapta sa intre in posesia clientilor fideli serviciilor amanetului Romero. Se anunta o iarna tarzie, asadar un context prielnic pentru pietonii galateni de a-si lua permisul auto, fiindca oricand Romero le poate face o surpriza placuta.