Topdrujbe.ro – catalog online cu modele de drujbe

BUCURESTI - 20 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Drujba este un dispozitiv care eficientizeaza procesul de taiere. El poate fi folosit atat in situatii casnice, cat si in cazuri industriale, care implica o suprafata mare de lucru. Inainte de a stabili toate detaliile legate de achizitia unui astfel de dispozitiv, fiecare consumator ar trebui sa cunoasca tipurile de drujbe existente pe piata si, in functie de functionalitatile fiecareia, sa ia cea mai buna decizie de achizitie, care corespunde nevoilor si dorintelor sale.

Drujba profesionala de la Husqvarna

Drujba profesionala de la Husqvarna

Tipuri de drujbe

Pe benzina – au un regim de taiere mult mai rapid si mai eficient decat in cazul altor tipuri de drujbe. Lantul este dotat cu o viteza superioara care il ajuta sa se miste foarte repede, astfel ca utilizatorul nu mai este nevoit sa aplice presiune. Sunt performante si eficiente, insa presupun un proces de mentenanta, care trebuie efectuat in mod continuu.

Electrica – sunt mult mai eficiente din punct de vedere al costurilor, comparativ cu cele care functioneaza pe benzina. Nu sunt voluminoase si nu au o greutate foarte mare. Necesita conectarea la priza, iar lantul se misca in mod automat, cu o viteza medie, motiv pentru care acest tip de dispozitive foloseste mai degraba la actiuni nu foarte solicitante. Principalul dezavantaj al acestui tip de drujba profesionala este acela ca limiteaza utilizatorul, din cauza cablului de alimentare.

Cu acumulator – nu se diferentiaza foarte mult de cele electrice cu cablu, singura diferenta dintre ele fiind absenta cablului, care dovedeste un avantaj deosebit, acela ca nu limiteaza raza de actiune a aparatului. Din acest punct de vedere, drujba cu acumulator se aseamana foarte mult cu cea pe benzina. Principalul dezavantaj este insa acela ca nu dispune de o autonomie rezonabila si nici de o viteza de miscare foarte mare.

Indiferent de tipul de drujba pentru care un consumator opteaza, este foarte important ca el sa stie sa poarte echipamentul de protectie corespunzator, care sa il fereasca de tot felul de incidente sau accidente. Specialistii in domeniu recomanda imbracaminte groasa si foarte rezistenta, cizme robuste, pantaloni care sa aiba suprafata de protectie, manusi, casca din metal, dar si echipament care sa ii protejeze auzul pentru ca unele modele scot zgomote ceva mai puternice, care, in timp, pot afecta sanatatea urechilor.

 

Despre topdrujbe.ro

 Principalul obiectiv al acestei platforme este acela de a facilita procesul de achizitie a celei mai bune drujbe. In acest sens, furnizeaza cele mai noi si mai detaliate informatii in legatura cu tipurile de drujbe prezente pe piata la momentul actual, care sunt caracteristicile ce trebuie tratate cu o atentie deosebita, precum si care sunt cele mai importante functionalitati. Ghidul de achizitie, care ocupa un loc special in cadrul site-ului, are rolul de a prezenta cele mai bune decizii de achizitie, in functie de necesitatile si preferintele personale.

Taguri: lemnmotofierastraiedrujbe