Un nou sprijin pentru antreprenorii care vor sa-si deschida o afacere cu fructe Goji!

Brasov - 28 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

In prezent, se poate observa cum tot mai multi oameni sunt interesati sa manance sanatos si bio si se intereseaza care sunt alimentele care sa ii ajute sa se mentina sanatosi si tineri.

Plantatie de Goji certificata Bio

Plantatie de Goji certificata Bio

Unele dintre cele mai bogate alimente in antioxidanti sunt fructele goji. Un singur fruct de goji, de exemplu, desi minuscul, contine mai multa vitamina C decat o portocala.

Recent, s-a lansat site-ul http://www.gojibiobrasov.ro, un adevarat sprijin pentru persoanele care vor sa-si deschida o afacere cu fructe Goji !

Acest site este povestea transpusa in mediul online a unei afaceri care a pornit cu pasi marunti, precum o afacere de familie, a echipei Goji Bio Brasov . Treptat, prin perseverenta, eforturi si responsabilizare, acest proiect s-a extins prin infiintarea celei de-a doua plantatii, in comuna Balaciu din judetul Ialomita.

Cum a inceput povestea Goji Bio Brasov?

Fondatorii acestui proiect au realizat, dupa ce au devenit parinti, cat de importanta este o alimentatie sanatoasa si bio in viata oricarui roman. Astfel au creat aceasta cultura de goji Bio. Au ales comuna Augustin din judetul Brasov pentru prima plantatie ce se intinde pe doua hectare, avand meritul de a fi prima plantatie certificata bio din tara noastra.

Goji Bio Brasov se distinge prin faptul ca materialul saditor folosit in plantatie este realizat din pepiniera proprie. Aceasta pepiniera este de asemenea certificata bio. In plus, plantele goji cultivate de Goji Bio Brasov sunt si ele aclimatizate tot in Romania.

De ce merita sa investesesti intr-o astfel de afacere?

Unul dintre motivele pentru care merita sa investesti intr-o astfel de afacere este faptul ca exista o cerere destul de consistenta pe piata, in contextul in care tot mai multi oameni ( mai ales atunci cand isi intemeiaza o familie) incep sa se orienteze catre consumul de alimente bio, sanatoase.

Atata timp cat plantatia este ingrijita in mod corespunzator, dupa standardele impuse de Uniunea Europeana, nu ai cum sa dai gres, deoarece calitatile fructelor goji pentru sanatate nu vor disparea niciodata.

Care sunt principalele beneficii ale consumului de fructe goji?

Inca din China Antica, fructele goji au fost recunoscute pentru antioxidantii continuti in fiecare unitate. Pe langa acesti antioxidanti, ele contin numeroase minerale si vitamine importante pentru buna functionare a sistemului imunitar, precum magneziu, calciu, potasiu, seleniu si vitaminele A, B2 si B6. Pe langa cantitatea consistenta de vitamina C (mai mult decat o portocala), fructele goji sunt de asemenea si o sursa excelenta de vitamina A, continand cel mai mult caroten.

O dieta in care integram fructele de goji ne ajuta sa ne intarim sistemul imunitar, precum si sa avem un somn mai lin. In plus, faptul ca un consum moderat de fructe goji reduce oboseala si anxietatea le transforma pe acestea intr-un bun prieten al romanilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webdesk-agency/un-nou-sprijin-pentru-antreprenorii-care-vor-sa-si-deschida-o-afacere-cu-fructe-goji