Webhelp România, în topul celor mai puternice companii din Europa

BUCURESTI - 25 martie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, HR

Webhelp Romania , membră a grupului francez Webhelp, a fost inclusă în ediția din 2015 a celebrului top realizat de publicația "Inc." în care sunt incluse companiile din Europa cu cea mai mare creștere.

Webhelp România, în topul celor mai puternice companii din Europa

Clasamentul "2015 Inc. 5000 Europe" include companiile private cu cea mai rapidă creștere în ultimii trei ani.

Astfel, potrivit topului, Webhelp România a inregistrat o creștere de 141%, în ultimii trei ani, cu un venit care a urcat de la 5,2 milioane de euro în 2010, la 12,6 milioane de euro în 2013. 

Este pentru prima oară când Webhelp România este inclusă în acest top de excepție. Se reconfirmă, astfel, calitatea de lider a companiei pe piața de outsourcing și comunicare în limbi străine din România.

Eric Schurenbert, președintele și editorul-șef al revistei “Inc.”, subliniază, într-o scrisoare adresată managementului, faptul că Webhelp România a intrat în clubul de elită al celor mai performante companii din Europa.

Webhelp România se plasează pe locul 4.095 al clasamentului.

Despre Webhelp Romania

Cu o experiență pe piața din România de aproape 15 ani, Webhelp are, astăzi, peste 1.700 de angajați și continuă recrutările, având ca obiectiv să formeze, până la finalul anului, o echipă de peste 2.000 de tineri de excepție, vorbitori de limbi străine.

Webhelp România este primul recrutor din România în rândul francofonilor. Are două sedii în București, în zona centrală a Capitalei, și câte unul în Galați și Ploiești.

Oferă angajaților un program de formare continuă, astfel că este o șansă de carieră pentru toți cei care vorbesc o limbă străină. Training-uri, coach individual, cursuri intensive de limba franceză, prime și bonusuri, carduri de reduceri la diferiți furnizori, o politică de promovare de 100% din interiorul companiei sunt doar câteva dintre avantajele de a face parte din echipa Webhelp România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webhelp-romania/webhelp-romania-in-topul-celor-mai-puternice-companii-din-europa