Webmark Group


Descrierea companiei Webmark Group

In acest sens Webmark va propune, in exclusivitate pentru piata ieseana, o revelatie in ceea ce priveste cadourile corporate: cadouri din sticla sau cristal, cu gravura laser 3D personalizata.
(obiecte de decor, ceasuri pentru birou, suport instrumente de scris, port carti de vizita etc). Astfel veti aminti tuturor partenerilor dumneavostra de frumoasa colaborare din anul ce a trecut, facand primul pas pentru asigurarea continuarii relatiei in anul care urmeaza. Aceste cadouri personalizate pot fi folosite cu un real succes si pentru a atrage noi clienti, imaginea companiei dumneavoastra fiind reprezentata simplu si elegant pe biroul oricarui potential client.

Cadourile corporate din sticla sau cristal, cu gravura personalizata oferite de Webmark sunt realizate folosind o tehnologie laser, de ultima generatie, pentru gravura 2D sau 3D, reprezentand perfect imaginea companiei in fata colaboratorilor sai. Si pentru ca imaginea sa fie intr-adevar perfecta, aceste cadouri se realizeaza cu o atentie sporita, in afara tarii, intr-un atelier specializat, garantand astfel calitatea executiei.

Un alt aspect deosebit il constituie livrarea acestor cadouri. Un reprezentant Webmark va livra cadoul ales de dumneavoastra in mod individual, intr-o maniera complet originala si unica pe piata autohtona. Primirea tuturor cadourilor va fi garantata prin semnatura persoanei alese intr-un catalog personalizat ce va avea insemnele firmei dumneavoastra. Reprezentantul ce va face livrarea va purta de asemenea imbracaminte personalizata cu elementele vizuale de companie (tricou, geaca, sapca etc.). Astfel va veti asigura ca fecare partener al dumneavoastra va primi atentia cuvenita, toate meritele indreptandu-se spre compania pe care o conduceti.

Pentru oferta detaliata de cadouri corporate personalizate va rugam a ne contacta la adresa office()webmark.ro, telefon 0232 – 219 184.

Comunicate Webmark Group :

Vezi toate comunicatele companiei Webmark Group.