Daruieste „Flori din Strada”!

Iasi - 10 august 2009

Comunicat tip General in Afaceri

S-a deschis „Flori din Strada” – o retea de florarii locale online, cu preturi foarte mici, plata online, livrare in maxim 3 ore si program non stop. La „Flori din Strada” se gasesc aranjamente florale simple, cu flori proaspete, ce garanteaza bucuria si placerea surprizei de a darui un buchet de flori.

Daruieste „Flori din Strada”!

Conceptul Flori din Strada se identifica prin culorile roz si brun, care se completeaza reciproc prin semnificatii. Rozul este o culoare romantica, care linisteste, calmeaza si imbuneaza sentimentele. Rozul inseamna prietenie, dragoste, feminitate, inocenta, puritate, dragalasenie. Rozul creeaza o stare benefica de optimism si bunadispozitie. Brunul este o culoare calda, telurica care inspira siguranta, ideea de camin si reprezinta simplitatea, prietenia, increderea si sanatatea. Brunul ajuta la crearea unei atmosfere neutre, confortabile, primitoare si comunica putere si maturitate.

Sloganul „Flori in Strada” reaminteste faptul ca „gestul conteaza” si vine in ajutorul barbatilor care vor sa faca o surpriza iubitei, sa daruieasca bucurie si placere sotiei si sa aduca un zambet mamei. Cel mai bun moment pentru a darui flori din strada este acela cand nu exista nici o ocazie.

„Flori din Strada a fost conceputa pentru a deveni prima florarie online din Romania, dezvoltata in sistem de franciza. Planul de franciza va fi publicat la sfarsitul lunii septembrie pe site-ul www.floridinstrada.ro, pentru toti cei interesati sa-si dezvolte propria afacere.” a declarat Martha Pintilie, managing director Webmark.

Cea dintai florarie din reteaua Flori din Strada face livrari in Iasi si in judetul Iasi si beneficiaza de experienta de peste doi ani a echipei de la Flori in Iasi, prima florarie locala online din capitala Moldovei.

Despre Webmark Group

Reteaua „Flori din Strada” este dezvoltata de Webmark, cel mai important grup din Regiunea Nord-Est, care ofera servicii de marketing si comunicare, media &publishing, e-commerce si organizare evenimente. Din portofoliul de clienti amintim: Directia pentru Sport a Judetului Iasi, BRAS, Spitalul Clinic „Dr. C. I. Parhon”, JCI, According Group, Arcadia Medical, Fundatia „Alaturi de Voi” Romania.
Martha Pintilie
Managing Director Webmark Group
0745-245 216

iasi@floridinstrada.ro