Intalnirile iasi.comunicat.ro

Iasi - 9 februarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand cu luna februarie 2009 debuteaza, sub egida publicatiei online iasi.comunicat.ro, seria intalnirilor lunare dedicate celor mai interesante stiri, evenimente, reportaje ale fiecarei luni.

Intalnirile au la baza ideea ca nu e suficienta diagnosticarea unei probleme, cata vreme nu exista nicio initiativa in rezolvarea ei, iar solutia trebuie sa fie una comuna, la care sa-si dea aportul toate persoanele direct afectate sau implicate. Traind intr-o perioada dificla, atat din punct de vedere politic, cat si economic si social, cele mai mari pericole care pot afecta bunul mers al unei societati sunt indiferenta, inactivitatea si lipsa de reactie. Va invitam, asadar, la o participare activa in cadrul actiunilor noastre si va asteptam cu idei si sugestii despre temele pe care le considerati si dvs. de interes, in actualitatea locala si nationala.

Intalnirile iasi.comunicat.ro debuteaza sambata, 21 februarie 2009, cu o dezbatere pe tema Neajunsurile educatiei romanesti. Integrarea copiilor cu CES, la care sunt invitati sa participe psihopedagogi, cadre didactice, parinti si reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean, in vederea unei analize realiste a conceptelor de „copil cu CES”, „invatamant integrator”, „profesor de sprijin”, precum si a punctelor slabe pe care le are integrarea, in momentul actual, la nivelor unitatilor scolare romanesti.

Despre Webmark Group

Iasi.comunicat.ro este un cotidian online, actualizat continuu, cu stiri si comentarii de ultima ora, de la Iasi. Informatiile sunt orientate cu precadere catre domeniul social, politic, economic, educatie, sanatate, evenimente locale. In fiecare zi ramanem fideli sloganului „Citeste azi stirile de maine!”.
Cei care doresc sa-si anunte prezenta la dezbatere sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa iasi@comunicat.ro sau sa confirme participarea la numarul de telefon 0232.219.184.


iasi@comunicat.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webmark-group1/intalnirile-iasi-comunicat-ro