Ce facem de Craciun? Cadouri perfecte!

BUCURESTI - 15 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

In timp ce Craciunul se apropie cu pasi repezi, inspiratia pare sa te paraseasca la fel de repede atunci cand vine vorba de cadouri pentru cei dragi? Se intampla des. Cu cat ii cunosti mai bine, cu cat iti sunt mai apropiati, cu atat e mai greu sa decizi ce anume sa le oferi celor dragi. Pare ca nimic nu e suficient de potrivit pentru a le arata cat de importanti sunt pentru tine. Pentru ca stim sentimentul, am venit cu solutia!

Ce facem de Craciun? Cadouri perfecte!

Te-ai gandit vreo secunda ca ai putea oferi altceva decat... simple lucruri? Cum ar fi sa poti oferi fericire? Cum ar fi sa poti indeplini o dorinta? Cum ar fi sa poti oferi un moment mult visat? Sau o experienta inedita? Este posibil? Da!

Poti oferi celor dragi oportunitatea de a face ceea ce isi doresc. Ii poti oferi prietenului tau talentat oportunitatea de a merge la cursuri de teatru. Iubitei tale o cina romantica doar pentru voi doi. Sau un weekend romantic. Sau poate o zi la spa. Prietenului pasionat de viteza o cursa off road. Mamei tale un pachet de infrumusetare, iar tatalui tau oportunitatea de a merge la o degustare de vin. Colegei de birou un masaj relaxant, iar prietenului pasionat de adrenalina un salt cu parasuta.

Ce zici? Cadouri Perfecte iti pune la dispozitie peste 300 de idei de a le infrumuseta Sarbatorile celor dragi doar cu un click. Alege pachetul potrivit pentru persoana speciala si vei primi un voucher atent creat si personalizat, un bilet spre cel mai sincer zambet din partea celor dragi.

Ideea de a oferi cadouri activitati ne-au inspirat-o oamenii simpli, ca tine, ca noi, care vor sa daruiasca  mai mult decat un cadou dichisit si frumos ambalat. Ne-au inspirat cei ce vor sa daruiasca emotie si bucurie, iar solutia propusa de noi si-a atins scopul cu brio pana in acest moment.

Asadar, anul acesta Mos Craciun este invitat sa-si culeaga inspiratia de pe Cadouri Perfecte. Ne-am deschis portile pentru spiridusii pusi pe fapte mari, pentru voi, pentru cei ce iubesc sa daruiasca din suflet. Afla pasii de urmat chiar aici. Tot ce-ti ramane de facut apoi este sa culegi zambetele sincere de la cei dragi!