Learningchannel.ro – invata online de la experti din toate domeniile

BUCURESTI - 11 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Cursuri

Imagineaza-ti o lume in care ai acces nelimitat la cursuri, sustinute de experti din fiecare domeniu. Iti explica subiectele modulelor intr-un limbaj simplu si practic; sunt extrem de rabdatori, dispusi sa-ti raspunda la intrebari, sa-ti clarifice orice nelammuiri si sa se repete oricand.

Learningchannel.ro – invata online de la experti din toate domeniile

Poate parea futurist, dar este mai real ca oricand. Procesul de invatare este revolutionat cu Learningchannel.ro, platforma de cursuri online predate de catre experti din numeroase domenii, disponibile oricand, oricui este dornic sa invete. Prin intermediul ei, studenti de pretutindeni vor avea posibilitatea de a-si perfectiona cunostintele, abilitatile si de a se initia intr-un domeniu la alegere.

Utilizatorii platformei pot invata sau preda cursuri folosind o interfata simpla, interactiva. Desi la finalizarea cursurilor studentii nu vor primi acreditari sau certificari in domeniul sau subiectul ales, acestea vin in sprijinul tuturor celor care vor sa acumuleze mai multe cunostinte sau abilitati necesare locului de munca sau adiacente unor studii deja efectuate.

Misiunea Learningchannel.ro este de a ajuta pe oricine sa invete, oricare ar fi domeniul.

Aceasta noua forma de invatare inlocuieste salile de cursuri si programa stricta cu module de cursuri online. Astfel, vei invata de la oameni care au expertiza ampla in domeniul lor, nu doar cunostinte la un nivel strict teoretic, asa cum ne-a obisnuit sistemul clasic de invatamant.

Experienta este cel mai bun profesor. Din acest motiv, Learningchannel.ro nu impune ca modulele de cursuri sa fie realizate de catre profesori acreditati. Atata vreme cat excelezi intr-un domeniu, te pasioneaza ceea ce faci si ai avut rezultate remarcabile, esti liber sa-ti impartasesti cunostintele cu toti cei interesati.

Un alt avantaj major al platformei de invatare online este larga disponibilitate a cursurilor si faptul ca ele pot fi accesate imediat, in orice moment. De asemenea, modalitatea traditionala de predare, realizata in functie de o programa stricta, nu poate egala nivelul avansat de cunostinte al celor care au ajuns sa fie experienti in domeniul lor. Desi o anumita baza teoretic este importanta, aplicabilitatea este cea care impune deseori dificultati. Fiecare expert, din oricare domeniu, s-a confruntat de-a lungul timpul cu diferite probleme pentru care a fost nevoit sa identifice cele mai bune solutii, iar acest lucru depaseste detasat cunostintele teoretice.

Indiferent ca iti doresti sa inveti de la cei mai buni experti in domeniul tau sau sa predai, vino pe Learningchanne.ro!