Vegra Info, reseller autorizat SolidWorks în România, organizează cursuri acreditate de SolidWorks!

BUCURESTI - 6 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Mulțumirea clientului reprezintă centrul acțiunilor Vegra InfoSolidWorks în România, echipa Vegra dorind să construiască împreună cu clientul un parteneriat sustenabil, oferindu-i servicii de calitate și motive de satisfacție.

Vegra Info, reseller autorizat SolidWorks în România, organizează cursuri acreditate de SolidWorks!

Mulțumirea clientului reprezintă centrul acțiunilor Vegra Info – SolidWorks în România, echipa Vegra dorind să construiască împreună cu clientul un parteneriat sustenabil, oferindu-i servicii de calitate și motive de satisfacție. Trainerii Vegra Info, organizează regulat cursuri SolidWorks.

Cursurile de formare profesională SolidWorks organizate în centrul de pregătire din București sunt acreditate și se concentrează asupra competenţelor fundamentale precum şi asupra conceptelor-cheie pentru a asigura succesul absolvenţilor cu acest pachet software.

Pe lângă suportul complet de curs și diploma de absolvire, în urma participării, cursanţii au posibilitatea de a intra în baza de date a absolvenţilor SolidWorks.

 Vrei sa te perfectionezi in Solidworks?

Centrul de pregatire Solidworks Romania

Cursurile de formare profesionala Solidworks, organizate in centrul de pregatire din Bucuresti, sunt acreditate si se concentreaza asupra competentelor fundamentale, precum si asupra conceptelor-cheie, pentru a asigura succesul absolventilor cu acest pachet software. Pe langa suportul complet de curs si diploma de absolvire, in urma particuparii, cursantii au posibilitatea de a intra in baza de date a absolventilor Solidworks.

Solidworks pentru studenti

Specializarea in Solidworks ofera oricarui student un avantaj clar pe piata locurilor de munca in domeniul ingineriei sau cel al designului industrial. Studentii beneficiaza de reducere pentru inscrierea la cursul Solidworks Essentials.

Toate detaliile legate de structura cursului sunt disponibile pe www.3dcadvegra.ro, sectiunea Suport/Cursuri de pregatire.

Mai multe informatii despre inscrierea la cursurile acreditate puteti obtine si prin e-mail la: training@3dcadvegra.com

Nu ezitați să ne contactați!

Str. Lt. Ştefan Marinescu nr. 9, Sector 6, Bucureşti

Telefon: +40-21-3118829; Fax: +40-21-3118840

E-mail: office@3dcadvegra.com

www.3dcadvegra.com