Activitate intensa a portalului cu si despre roviniete in prima saptamana de la lansare

Arad - 25 iunie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Logistica/Transport

Recent lansatul portal cu si despre roviniete a inregistrat o activitate intensa in prima sa saptamana de existenta. Initiatorii au primit reactii pozitive din partea specialistilor in bransa, fiind incurajati sa continue demersul lor.

De ce cu rovinieta nu imbunatatim starea drumurilor din oras

De ce cu rovinieta nu imbunatatim starea drumurilor din oras

Soferii nu au primit doar informatii generaliste despre roviniete, ci au primit sfaturi despre cum sa trateze procesele verbale electronice, si de ce rovinieta este modalitatea legala si responsabila pentru soferi prin care se pot finanta drumurile nationale.

Fluxul de informatii este constant si consistent. Articolele se impart pe 3 sectiuni: cum sa, diverse, respectiv mass-media. Categoria de mass-media, spre exemplu, cuprinde informatii si abordari din presa nationala si locala asupra subiectelor de interes pentru soferi, ca pretul la benzina, starea drumurilor si nu in ultimul rand, dezbateri legislative asupra rovinietei.

In prima saptmana de existenta, au fost discutate si metode eficiente de protest impotriva drumurilor proaste. Nu a fost uitat aspectul de interes pentru soferii care nu folosesc drumurile nationale dar cumpara roviniete online sau din benzinarii.

Desi subiectul principal il constituie rovinietele, initiatorii website-ului au atins si subiecte mai specializate privind finantarea drumurilor, incercand sa ofere soferilor, transportatorilor si nu numai, o privire actuala asupra cadrului legal si fiscal al drumurilor pe care se circula. „Am abordat si aceasta latura, mai contabiliceasca, pentru ca dorim pe termen lung sa oferim soferilor si nu numai, cunostiintele minime necesare pentru a nu fi manipulati sau abuzati avocateste pe diverse spete in ceea ce priveste plata rovinietei, dar si alte aspecte conexe taxelor de drum.”

Despre Inkfusion

Inkfusion Studio este agentia de publicitate specializata in consultanta, strategie si creatie din Vestul Romaniei, cu un accent puternic pe proiecte din mediul online.

Inkfusion Studio ofera servicii complete ce asigura clientilor sai obtinerea de profit prin promovarea afacerii intr-un mediul de afaceri puternic concurential la nivel national sau european: de la consultanta,research, strategie, planificare pana la creatie si implementare, promovare, monitorizare si imbunatatire continua.