Ajutor pentru angajatii disponibilizati de la CFR Marfa

Arad - 19 iulie 2013

Comunicat tip General in Auto, Logistica/Transport

Ministerul Transporturilor aduce precizari importante in situatia vehiculatelor disponibilizari la CFR in perioada urmatoare. Platforma de roviniete online vine in ajutorul angajatilor in sensul achizitiei rovinietelor pentru autovehiculelor personale.

In legatura cu noile informatii privind disponibilizarile din cadrul CFR Marfa, Biroul de Presa al Ministerul Transporturilor precizeaza:

Contractul de privatizare a SNTFM CFR Marfa SA nu prevede nicio intelegere privind disponibilizarea unor salariati, asa cum prezinta canalele media in ultimele zile. Toate restructurarile, inclusiv cele de la CFR SA si CFR Calatori, vor avea loc prin intermediul disponibilizarilor voluntare. De asemenea, privatizarea companiilor nu ii va afecta pe angajati la dimensiunile prezentate prin mass media, acestia fiind protejati de prevederile OUG nr.36/2013, privind aplicarea in perioada 2013-2018 a unor masuri de protectie sociala acordata persoanelor disponibilizate.

Ca urmare a ultimei intalniri dintre partenerii sociali din sistemul feroviar si conducerea Ministerului Transporturilor, s-a stabilit ca autoritatile vor intreprinde masurile necesare pentru ca angajatii disponibilizati sa primeasca salarii compensatorii si toate celelalte prevederi asigurate de OUG anterior mentionata.

RovinieteOnline.eu vine in intampinarea tuturor celor care vor fi disponibilizati din cadrul CFR Marfa prin contractul de privatizare cu oferirea de ajutor la achizitia rovinietelor pentru masinile proprietate personala. Promotia este valabila in perioada 20 iulie 2013 - 1 septembrie 2013, iar tot ce trebuie sa faca doritorii este sa ne contacteze pe adresa de e-mail hello@rovinieteonline.eu si sa urmeze pasii pe care consultantii RovinieteOnline.eu ii vor specifica.

Despre Inkfusion

Inkfusion Studio este agentia de publicitate specializata in consultanta, strategie si creatie din Vestul Romaniei, cu un accent puternic pe proiecte din mediul online.

Inkfusion Studio ofera servicii complete ce asigura clientilor sai obtinerea de profit prin promovarea afacerii intr-un mediul de afaceri puternic concurential la nivel national sau european: de la consultanta,research, strategie, planificare pana la creatie si implementare, promovare, monitorizare si imbunatatire continua.