Paleta completa de informatii conexe rovinietelor la un click distanta

Arad - 4 iulie 2013

Comunicat tip General in Auto, Logistica/Transport

Stiri si informatii de ultima ora pentru cei care circula pe drumurile publice din Romania, puse la dispozitie in timp util de webiste-ul dedicat sistemului de roviniete din tara noastra. Retrospectiva saptamanii demonstreaza paleta larga de subiecte abordate de echipa din spatele acestui proiect.

In ultima saptamana, utilizatorii platformei RovinieteOnline.eu au putut sa afle care este situatia actuala a finantarii drumurilor, si deci in cat timp se pot astepta la o imbunatatire a starii de circulatie pe acestea. De asemenea, website-ul aflat la dispozitia oricui a surprins o imagine actuala a banilor colectati din roviniete, dar si cum in anul 2013 autoritatile prezinta mai multe facilitati de utilizare a acestui sistem de finantare a drumurilor.

Spre exemplu, a fost subliniat faptul ca rovinieta ramane valabila si dupa schimbarea numarului de inmatriculare, proprietarul ne mai fiind obligat sa plateasca o taxa, la fel cum o facea pana acum, pentru actualizarea informatiilor din baza de date a rovinietelor .

Nu au fost ignorate informatiile difuzate de trusturile de presa. Articolul care viza materialul realizat de Antena 3 a oferit o imagine de ansamblu a situatiei actuale din sistemul de finantare cu roviniete a lucrarilor pentru drumurile nationale.

Alaturi de cele mai noi schimbari privind amenzile pe care soferii le pot primi incepand cu aceasta perioada, pentru incalcarea Codului rutier, portalul cu si despre roviniete lansat cu nici 2 saptamani in urma, se dovedeste ca ofera cea mai completa paleta de informatii utile soferilor si transportatorilor deopotriva.

Despre Inkfusion

Inkfusion Studio este agentia de publicitate specializata in consultanta, strategie si creatie din Vestul Romaniei, cu un accent puternic pe proiecte din mediul online.

Inkfusion Studio ofera servicii complete ce asigura clientilor sai obtinerea de profit prin promovarea afacerii intr-un mediul de afaceri puternic concurential la nivel national sau european: de la consultanta,research, strategie, planificare pana la creatie si implementare, promovare, monitorizare si imbunatatire continua.