Roviniete Online - o unealta reala pentru soferi

Arad - 1 iulie 2013

Comunicat tip General in Auto, Logistica/Transport

Domeniul de roviniete online se dezvolta treptat in Romania si incet capata caracteristica de unealta la indemana soferilor si transportatorilor de pretutindeni din tara. Website-ul dedicat rovinietelor, lansat in urma cu ceva timp, atrage tot mai multi vizitatori prin continutul util si de calitate.

Soferii considera Roviniete Online o unealta de folos in timp real.

Soferii considera Roviniete Online o unealta de folos in timp real.

Platforma online cu si despre roviniete incepe sa devina folositoare pentru soferi , in adevaratul sens al cuvantului. Odata cu diversificarea continutului si largirea paletei de abordari, Roviniete Online.eu se pozitioneaza ca o optiune de top pentru posesorii sau utilizatorii de autovehicule.

Informatiile de analiza a fenomenului de finantare a lucrarilor de drumuri, ofera un cadru nemaintalnit de soferi sau transportatori. In acest fel, se crede pe de-o parte ca autoritatile catre care se vor indrepta nemultumirile vor fi mai usor identificate (si prin urmare mai eficiente in a indrepta problemele), iar pe de-alta parte ca se va realiza macar un minim de educatie financiara si logistica.

„Sectiunea de `Cum sa` ramane cea mai populara de pe pagina proiectului”, declara initiatorii portalului Rovinieta Online.eu. Chiar la inceputul saptamanii, soferii au fost sfatuiti cum trebuie sa procedeze, cand au de-a face cu o amenda primita de la Politie pentru faptul de a circula fara rovinieta.

Nu se uita caracterul educativ al proiectului de website, asa ca de fiecare data cei din spatele tastaturii insista sa precizeze ca plata rovinietei este un lucru legal si chiar moral si chiar una dintre putinele modalitati prin care se poate ajunge la un sistem de drumuri bune; sigur, daca se are in vedere si aspecte privind coruptia si calitatea serviciilor.

Nu a fost scapat nici aspectul oferit de pretul benzinei si legatura cu rovinieta, lucru poate mai de interes pentru soferi decat rovinietele in sine. Desi o eventuala despartire se vehicula inca de acum 4 ani, redactorii platformei au aflat ca inca nu poate vorbi de asa ceva.

Despre Inkfusion

Inkfusion Studio este agentia de publicitate specializata in consultanta, strategie si creatie din Vestul Romaniei, cu un accent puternic pe proiecte din mediul online.

Inkfusion Studio ofera servicii complete ce asigura clientilor sai obtinerea de profit prin promovarea afacerii intr-un mediul de afaceri puternic concurential la nivel national sau european: de la consultanta,research, strategie, planificare pana la creatie si implementare, promovare, monitorizare si imbunatatire continua.