S-a lansat un portal cu si despre roviniete

Arad - 19 iunie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Logistica/Transport

La sfarsitul saptamanii trecute s-a lansat un portal dedicat sistemului de roviniete online . Aici, cei interesati pot afla tot ce au nevoie despre roviniete : cum functioneaza, cum se cumpara, ce presupune sistemul online si care sunt diferentele fata de cel din benzinarii. De asemenea, soferii pot fii la curent cu ce se intampla in plan rutier, in tara.

Roviniete Online - Care este cel mai bun protest impotriva drumurilor proaste ?

Roviniete Online - Care este cel mai bun protest impotriva drumurilor proaste ?

Portalul cu si despre roviniete este functional din aceasta saptamana si va furniza celor din transport si nu numai informatii folositoare si relevante circulatiei pe drumurile publice. Abordarea initiatorilor este una simpla si sincera. „Prezentam tot ceea ce portalurilor existente deja pe internet le este teama sa publice. Vrem sa aratam toate aspectele, bune si rele deopotriva, care afecteaza circulatia pe drumurile din Romania. Nu vom cenzura opiniile celor care deranjeaza transportatorii sau autoritatile. Credem ca in acest fel, vom reusi sa imbunatatim situatia din momentul de fata.”

Articolele prezente pe website se intind pe un spectru larg de probleme:

- legalitatea unei roviniete

- calitatea drumurilor nationale

- moralitatea actiunilor de control

- pretul rovinietelor online

- corectitudinea autoritatilor

Se doreste si inovarea domeniului cu o categorie de how to . Astfel, cei care au initiat acest portal doresc sa porneasca o sectiune de „Cum sa” , care va cuprinde diverse situatii cu care se confrunta soferii pe drum; sfaturi practice si metode de comportament pentru cazuri delicate, de la protejarea masinii de gropi la situatia de neplata a rovinietei .

Despre Inkfusion

Inkfusion Studio este agentia de publicitate specializata in consultanta, strategie si creatie din Vestul Romaniei, cu un accent puternic pe proiecte din mediul online.

Inkfusion Studio ofera servicii complete ce asigura clientilor sai obtinerea de profit prin promovarea afacerii intr-un mediul de afaceri puternic concurential la nivel national sau european: de la consultanta,research, strategie, planificare pana la creatie si implementare, promovare, monitorizare si imbunatatire continua.