WEBNESS, prima agentie din Romania membra a Camerei de Comert din Manhattan

Timisoara - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Agentia de Internet Marketing WEBNESS din Timisoara a intrat in mediul de afaceri international, fiind prima companie din Romania al carei nume apare pe lista de membri ai Camerei de Comert din Manhattan. Incepand cu luna noiembrie a.c., categoria “Internet Marketing” a Manhattan Chamber of Commerce s-a imbogatit cu un nou nume si, respectiv, cu o noua tara: WEBNESS, Romania.

WEBNESS, prima agentie din Romania membra a Camerei de Comert din Manhattan

Astfel, calitatea de membru al acestei organizatii internationale ii permite agentiei WEBNESS sa promoveze in randul marilor companii ale Statelor Unite si nu numai atat propriile valori, cat si valorile Romaniei, contribuind astfel la recunoasterea pe plan international a tarii noastre.

Prin acest parteneriat, atat WEBNESS, cat si clientii sai, vor avea sansa de a interactiona cu oameni renumiti in domeniul afacerilor, de a identifica si dezvolta noi oportunitati de business. Acest lucru se datoreaza faptului ca Manhattan Chamber of Commerce are ca si misiune crearea unui mediu de afaceri pozitiv si promovarea acestuia. In plus, companiile membre au posibilitatea de a participa la evenimente periodice de pregatire si perfectionare, la activitati sociale si educationale, la evenimente de socializare.

Despre Inkfusion

WEBNESS este prima agentie specializata in Internet Marketing din vestul tarii si ofera servicii complete care asigura clientilor sai obtinerea de profit prin derularea unei afaceri in mediul online: consultanta, research, strategie, planificare, creatie si implementare, promovare, monitorizare si reimplementare. Avand in vedere ca Internet-ul reprezinta piata cu cea mai mare crestere in Romania, WEBNESS are rolul de a extinde afacerile clientilor sai in mediul online.

Manhattan Chamber of Commerce a fost infiintata in anul 1920 si are sediul in una dintre cele cinci diviziuni ale New York-ului, Manhattan, cunoscut ca fiind centrul celor mai importante business-uri. De-a lungul timpului, a incheiat parteneriate cu numeroase companii de renume international, precum: Microsoft, Siemens, AIG si multe altele. Fiind o organizatie orientata catre promovarea comertului international, a pus bazele unei fundatii (“MCC Foundation”) menite sa ofere membrilor sfaturi si sugestii cu privire la extinderea unui business la nivel global.

Persoana de contact:
Anca Sava

office@webness.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webness1/webness-prima-agentie-din-romania-membra-a-camerei-de-comert-din-manhattan