Lupta cu acneea poate fi câștigată prin medicina Ayurvedica - Tratament pentru tratarea coșurilor, cu ingrediente naturale din India

BUCURESTI - 8 iunie 2018

Comunicat tip General in Sanatate

În lumea de astăzi, derivată din punct de vedere chimic și fabricată din sintetic, poate fi dificil să îți rezolvi problemele de piele. Uneori este bine să faci un pas înapoi de la substanțele chimice dure și să îți tratezi pielea cu câteva ingrediente aprobate de “Mama Natură” - mai ales atunci când pielea ta suferă de o criză de acnee . La urma urmei, pielea predispusă la acnee este deja iritată și inflamată - nu este nevoie să o stimulezi prea mult. Și nu, mergând pe traseul natural nu înseamnă că trebuie să sacrifici rezultatele.

În lumea de astăzi, derivată din punct de vedere chimic și fabricată din sintetic, poate fi dificil să îți rezolvi problemele de piele. Uneori este bine să faci un pas înapoi de la substanțele chimice dure și să îți tratezi pielea cu câteva ingrediente aprobate de “Mama Natură” - mai ales atunci când pielea ta suferă de o criză de acnee. La urma urmei, pielea predispusă la acnee este deja iritată și inflamată - nu este nevoie să o stimulezi prea mult. Și nu, mergând pe traseul natural nu înseamnă că trebuie să sacrifici rezultatele.

Ce presupune medicina Ayuverdica?

Termenul ‘Ayurvedica’ se traduce prin ‘Știința vieții’ și este unul dintre cele mai vechi sisteme medicale din lume. Acesta a provenit din India cu mai mult de 3000 de ani în urmă și rămâne unul dintre sistemele tradiționale de sănătate ale țării. Conceptele sale despre sănătate și boală promovează utilizarea compușilor pe bază de plante, diete speciale și alte practici unice de sănătate.

Ingredientele naturale: aliatul perfect în lupta cu acneea

Acneea este o afecțiune cronică, inflamatorie a pielii care provoacă pete și coșuri, în special pe față, umeri, spate, gât, piept și brațe.

Având în vedere ca noi facem parte din natură, iar strămoșii noștri se vindecau cu ajutorul plantelor medicinale, putem trage concluzia că natura este prietenul nostru de nădejde în lupta cu problemele de sănătate.

Probleme tenului pot fi rezolvate cu o combinație echilibrată între compușii activi din plante precum: aloe vera, coajă de lămâie, ulei de arbore de ceai, cățel de usturoi, mușețel, ulei de busuioc etc. concetrată într-o cremă de față dedicată tratării acneei.

Mai multe studii au arătat că uleiul de arbore de ceai, probabil cel mai bine recunoscut remediu natural, este un ajutor eficient împotriva acneei datorită proprietăților sale antimicrobiene și antiinflamatorii. Reduce în mod semnificativ roșeața și iritarea, ucide bacteriile care cauzează acnee și ajută la destuparea porilor.

Au fost realizate diferite studii și pentru a examina beneficiile plantei Aloe Vera și s-a constatat că aceasta are multe proprietăți care asigura eficiență în tratarea unei varietăți de afecțiuni ale pielii. Gelul Aloe vera  conține doi hormoni: Auxin și Gibberellins. Acești doi hormoni asigură vindecarea rănilor și proprietăți antiinflamatorii care reduc inflamația pielii. Giberelina din Aloe Vera acționează ca un hormon de creștere care stimulează dezvoltarea celulelor noi. Acesta permite pielii să se vindece rapid și natural, cu cicatrici minime.

Usturoiul în combinație cu uleiul de busuioc și coaja de lămâie constituie un puternic antibacterian și antimicrobian stopând astfel formarea unor noi puseuri acneice și apariția sebumului în exces.

Iată câteva sfaturi folositoare pentru a-ți menține pielea curată și hidratată:

- Spală-te pe față mai mult de două ori pe zi cu apă caldă și un gel de curățare special pentru acnee.

- Nu sparge coșurile, deoarece acest lucru poate împinge infecția mai mult în jos, provocând  blocări, umflături și roșeață.

- Evită să scoți coșurile, deoarece acest lucru face posibilă apariția cicatricilor.

- Un specialist poate trata un coș care necesită îndepărtarea rapidă din motive cosmetice.

- Nu atinge fața pe parcursul zilei, pentru că pe mâini există numeroase bacterii ce vor înrăutăți starea tenului tău.

- Ține-ți telefonul departe de față atunci când vorbești, deoarece este posibil să conțină reziduuri de sebum și de piele.

- Spală frecvent mâinile, în special înainte de a aplica loțiuni, creme sau machiaj.

- Curăță ochelarii în mod regulat, deoarece ei colectează reziduuri și bacterii.

- Dacă acneea se află pe spate, pe umeri sau pe piept, încearcă să porți haine lejere pentru a lăsa pielea să respire.

- Alege machiaj pentru pielea sensibilă și evită produsele pe bază de ulei. Îndepărtează machiajul înainte de culcare.

- Evită expunerea excesivă la soare, deoarece poate cauza producerea de sebum în exces, iar medicamentele pentru acnee cresc riscul de arsuri solare.

- Evită anxietatea și stresul, deoarece pot crește producția de cortizol și adrenalină, ceea ce exacerbează acneea.

Acneea este o problemă obișnuită, însă tratamentul este disponibil și eficient în multe cazuri, iar ingredientele pe bază de plante au proprietăți excelente astringente, aseptice și cu efect de răcire.

Despre WEBSEM PUBLICITY

Khadi: Ingrijire corp, arome terapeutice, ingrijire par, ingrijire ten si cadouri. Produse 100% din India pentru par, ten si corp. Indoro, importator direct din India. Descopera acum catalogul nostru de produse!