Motivele si importanta utilizarii unui produs natural, pentru exfolierea tenului

BUCURESTI - 19 iulie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Este mai simplu sa utilizezi doar produsele pentru curatarea si hidratarea tenului, dar daca nu exfoliezi, pielea ta nu va fi la fel de sanatoasa.

Motivele si importanta utilizarii unui produs natural, pentru exfolierea tenului

Opteaza pentru o piele sanatoasa si stralucitoare

Este mai simplu sa utilizezi doar produsele pentru curatarea si hidratarea tenului, dar daca nu exfoliezi, pielea ta nu va fi la fel de sanatoasa.

Exfolierea se refera la indepartarea celulelor moarte de pe suprafata pielii. Exfolierea poate fi efectuata mecanic, prin utilizarea unui scrub de fata care contine tipuri speciale de acizi ce se dizolva si elimina celulele moarte ale pielii.

Pe masura ce imbatranim, procesul de regenerare a celulelor incetineste. acest lucru inseamna ca organismul este mai lent in eliminarea celulelor pielii si generarea unor celule noi. Atunci cand celulele vechi ale pielii incep sa se adune la suprafata, acestea pot da un aspect aspru si uscat. In plus, acumularea de celule moarte ale pielii poate duce la excesul de sebum si la pori infundati, conducand totodata la pete si acnee.

Exfolierea corecta elimina bariera celulelor moarte ale pielii care astupa pielea si formeaza celule noi. acest lucru permite produselor hidratante sa patrunda mai profund in piele, ceea ce le face mai eficiente. Pe scurt, o rutina obisnuita de exfoliere iti va lasa pielea proaspata si sanatoasa.

De ce sa folosesti produse naturale pentru exfolierea pielii?

- Iti asigura o piele mai fina;

- Ajuta la contracararea semnelor de imbatranire;

- Pot opri aparitia cosurilor;

- Reprezinta o alegere perfecta pentru tonifierea pielii;

- Imbunatatesc eficienta altor produse de ingrijire.

Cat de des utilizezi un scrub facial, depinde de tipul de piele. Persoanele cu piele grasa pot opta mai des pentru exfoliere, in timp ce persoanele cu piele uscata sau sensibila ar trebui sa o faca mai rar. Un sfat bun ar fi sa consulti un dermatolog pentru a vedea ce tip de regim este cel mai bun pentru tine. Fata ta iti va multumi!


Despre WEBSEM PUBLICITY

Khadi: Ingrijire corp, arome terapeutice, ingrijire par, ingrijire ten si cadouri. Produse 100% din India pentru par, ten si corp. Indoro, importator direct din India. Descopera acum catalogul nostru de produse!