Publicare gratuita Advertorial in reteaua de stiri 2net.tv

BUCURESTI - 22 ianuarie 2018

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Internet

Pentru o perioada limitata, beneficiezi de publicare gratuita a unui articol in reteaua de stiri 2net.tv. Nu rata aceasta oferta limitata!
2Net.Tv – televiziune online dedicata Companiilor din Romania pentru publicarea de advertoriale si comunicate de presa, avand la dispozitie cel mai puternic sistem de promovare online, SEO si Social media. Este un sistem extrem de activ in Diaspora Romana, in mediile de business dar si in randul tinerilor din Romania.

WebSem, stay on TOP

WebSem, stay on TOP

Compania WebSem va ofera, pentru o perioada limitata, optiunea de a publica gratis un advertorial in reteaua de stiri 2Net TV. Iata ce inseamna asta:

- articolul dvs va fi publicat pe site-ul 2net.tv si pe celelalte site-uri din retea (3ro.ro, azy.ro, livestiri.ro, onlinestiri.ro, stiriinterne.ro si toctv.ro).

-in urma publicarii articolului veti fi contactat de catre unul dintre operatorii nostri pentru confirmarea publicarii articolului, in urma verificarii prealabile a continutului, pentru a se vedea daca indeplineste conditiile stabilite de respectivele site-uri de stiri.

- in continutul Advertorialului puteti utiliza un link catre site-ul dumneavoastra, sau catre continutul pe care doriti il promovati si pana la 5 imagini.

- dupa ce articolul va ajunge pe site-uri, veti primi, daca doriti, o oferta personalizata de colaborare in functie de nevoile dvs. Mai multe detalii legate de ofertele standard gasiti pe site-ul websistem.ro

Nu aveti timp de stat pe ganduri! Stiti bine ca putine lucruri sunt gratuite in ziua de astazi, asa ca profitati de ocazie cat timp se poate. 

Click AICI pentru a fi trimisi la pagina de publicare!

Despre WEBSEM PUBLICITY

WebSem este o firma de Web Design si Promovare Google. Va oferim un concept inteligent de vanzari pe internet folosind tehnologia web de ultima ora si strategii de PROMOVARE ONLINE.