Si dupa 600 de ani Snagovul continua sa ne uimeasca!

Locul desfasurarii: Snagov

Organizator: Idillio - a place to fall in love with

Si dupa 600 de ani Snagovul continua sa ne uimeasca!

COMUNICAT DE PRESĂ Pentru difuzare imediata
31.05.2007


Maine, 1 iunie,
SE DESCHIDE O NOUA PENSIUNE IN SNAGOV

Maine, 1 iunie IDILLIO îşi deschide porţile iubitorilor de frumos, dovedind că imaginaţia şi pasiunea sunt cheile unei pensiuni de vis. IDILLIO este o poezie vizuală, care reuneşte simplitatea şi grija pentru detaliu a decorurilor romanesti traditionale cu geometria elegantă tipic anglo-saxona. Nu în ultimul rând, este locul care pentru orice bucureştean este suficient de aproape cat sa poti pleca si dupa 10 seara, dar destul de departe cat sa te simti ferit sau in vacanta.
“Vino sa vezi cu ochii tai cat sentiment am investit in acest cuib si sa fii parte din bucuria mea. Am pregatit o petrecere memorabila pe care s-o aprecieze clientii mei si mai ales, prietenii mei” invita Mihaela Forgaciu amfitrioana acestui eveniment.Localizata in imediata vecinatate a Lacului Snagov si la mica distanta de Aeroportul Otopeni pensiunea vine in completarea ofertei de spatii pentru organizari de evenimente sau pentru odihna si relaxare.
Cu o suprafata de 200 mp, vila este compusa din parter, doua niveluri si mansarda. Restaurantul se afla la parter si poate deveni cu minimum de efort o sala de training spatioasa, cu o capacitate de 100 de persoane, dotata cu echipamente profesionale de sunet si lumini. Acesta ofera un loc ideal pentru organizarea de evenimente. Gazda Mihaela Forgaciu Director al Diviziei de Resurse Umane din cadrul Bancii Romanesti si Board Member in HR Club a imaginat un loc ideal pentru dezvoltarea competentelor individuale si de echipa.

Pensiunea poate fi vizitata si virtual la www.idillio.ro


Meniu Special
Bauturi alese
Multa muzica si distractie
Concurs de dans
Karaoke

RSVP: Mihaela Forgaciu
0740100378
sau
mihaela.forgaciu@idillio.ro

Despre WEBSENS INTERNET

Depre Websens
Compania Websens, furnizor de consultanta si servicii in domeniul Internetului, este orientata in egala masura catre satisfacerea cerintelor tehnice ale proiectelor clientilor sai si catre oferirea unor solutii care sa sprijine atingerea obiectivelor de afaceri ale acestora. Consultantii Websens sunt specializati in solutii care asigura extinderea afacerilor in mediul virtual.
Firma Websens este reprezentant unic in Romania al WSI - liderul mondial al pietei de Consultanta si Educatie in domeniul Internetului.

Despre WSI
WSI, companie multinationala cu sediul central in Toronto-Canada, ofera solutii si strategii specializate de afaceri in mediu virtual pentru intreprinderi mici si mijlocii. Peste 1000 de consutanti WSI recunoscuti international evalueaza nevoile si oportunitatile de afaceri ale clientilor utilizand un cadru organizat de furnizare a solutiilor - Internet Lifecycle System

Participare: Intrare libera