5 mituri despre albirea dinților

Braila - 26 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Folosești de ceva timp metodele clasice de albire a dinților, însă fără rezultate? Ei bine, ar trebui să știi că bicarbonatul de sodiu sau cărbunele activ nu te vor ajuta să obții dinți de un alb impecabil. Serviciile de estetică dentară realizate de un medic stomatolog profesionist devin cele mai indicate soluții. În ciuda efectelor imediate, de-a lungul timpului au apărut diverse concepții eronate despre procesul de albire a dinților. Totuși, cel mai indicat este să verifici din surse sigure fiecare informație primită.

5 mituri despre albirea dinților

5 mituri despre albirea dinților

Iată top 5 mituri despre soluțiile de cosmetică dentară cărora nu ar trebui să le acorzi importanță:

1.               Vei resimți durere după finalizarea procesului – Albirea profesională este o intervenție non-invazivă care nu îți va cauza niciun fel de disconfort. Imediat după finalizarea tratamentului vei resimți o ușoară sensibilitate dentară, însă este perfect normal. În doar două sau trei zile efectul va dispărea. În cazul fațetelor dentare lucrurile sunt și mai simple. Aplicarea unor astfel de lucrări nu este deloc dureroasă, tocmai datorită tehnicilor moderne și a priceperii medicului stomatolog.

2.               Efectele albirii pot fi păstrate cu ușurință un timp îndelungat – Atât procesul de albire care utilizează diverse metode (laser, gutiere) cât și fațetele nu au avantaje veșnice. În cazul albirii este nevoie să revii în cabinetul stomatologic din Braila pentru că nuanța nu va rămâne perfect albă. Stilul de viață nesănătos este principala cauză care duce la apariția petelor sau culorii inestetice pe suprafața dinților. Tocmai de aceea, imediat ce ai realizat tehnica de albire este recomandat să renunți la vicii și la alimentele mult prea colorate. În cazul fațetelor, durata de viață a lucrării este mult mai mare, mai ales dacă echipa de medici utilizează materiale premium. Totuși, tot este nevoie de întreținerea unui stil de viață sănătos. 

3.               Detartrajul este o metodă mult mai avantajoasă pentru a-ți albi dinții – Nimic mai fals. Detartrajul urmat de periajul profesional sunt două etape utilizate pentru îndepărtarea plăcii bacteriene acumulate la nivelul cavității orale. Realizat constant, detartrajul poate îndepărta cu succes riscul apariției cariilor sau bolilor parodontale. După finalizarea periajului profesional dinții au un aspect curat și uneori dau impresia că ar fi mai albi. Însă, efectele nu sunt nicidecum de albire.

4.               Rezultatul nu va arăta deloc natural – Albirea realizată într-o clinică dentară Brăila îți va garanta rezultate de succes, tocmai datorită echipamentelor utilizate. În ceea ce privește aspectul dinților, poți stabili împreună cu medicul nuanța potrivită de alb. Personalul medical specializat va avea grijă ca dinții să impresioneze prin naturalețe și vitalitate. La începutul intervenției, echipa îți va explica pe îndelete felul în care va fi realizată albirea. Tocmai de aceea, riscul apariției eventualelor probleme sau situații neașteptate este îndepărtat cu succes.

5.               Toată lumea poate opta pentru servicii de estetică dentară – Ei bine, lucrurile nu stau tocmai așa. Tehnicile de albire nu sunt indicate persoanelor care se confruntă cu probleme gingivale sau parodontale. Substanța utilizată pentru albire nu va face decât să irite și mai mult gingiile deja inflamate. Anomaliile dentare, de asemenea, vor împiedica obținerea unui zâmbet impecabil. Înainte de albire vei avea nevoie, așadar, de un tratament ortodontic realizat ca la carte.

 

Albirea profesională a dinților mai are încă un avantaj uriaș și anume îndepărtarea pe cât se poate a stilului alimentar nesănătos. Consecințele pozitive nu vor fi, așadar, numai la nivelul dinților ci și al întregului organism. Însă, ai grijă să alegi o clinică stomatologică recunoscută pentru rezultatele excepționale acumulate de-a lungul timpului. Numai așa te vei asigura că vei căpăta rapid zâmbetul la care ai visat dintotdeauna.

Alege întotdeauna servicii profesionale de estetică dentară și bucură-te de avantajele numeroase pe care le prezintă!

Despre Website PRO

Clinica stomatologica din Braila cu o experienta de peste 25 de ani, ce va ofera servicii profesioniste si variate pentru o sanatate dentara de succes.