Bucătării din lemn masiv - cum să alegi mobilierul potrivit?

BUCURESTI - 22 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Dacă te consideri o persoană pasionată de gătit sau ai o familie numeroasă, trebuie să acorzi atenție mobilierului de bucătărie. Așadar, contează pe o firmă ce îmbină armonios creativitatea cu utilitatea. Astfel, rezultatele vor consta în obiecte de mobilier de o calitate superioară și cu un aspect impresionant.
Alege întotdeauna ca viziunea ta să fie transpusă în realitate și în plus să te poți bucura de un preț accesibil.

paturi din lemn

paturi din lemn

Zona de gătit și servit masa este una dintre cele mai importante camere ale căminului. Așadar este indicat ca mobila de  bucătărie să fie în conformitate cu nevoile tale. Lemnul este materialul perfect de confecționare al mobilei pentru bucătărie, deoarece este ușor adaptabil. Fie că îți dorești o bucătărie decorată în stil modern, clasic sau rustic, lemnul masiv este varianta cea mai potrivită. De asemenea, este un material potrivit și pentru producerea de corpuri de iluminat, deoarece materialul evocă confort și comoditate. Mai mult decât atât denotă eleganță și prezintă rezistență în timp.

            Gamele de corpuri de iluminat sunt foarte diversificate și există o variantă pentru fiecare cameră a casei: lustre, aplice sau tip veioză. În acest mod, poți conta pe un brand care să-ți asigure și elementele pentru decor potrivite bucătăriei.

            Avantajele  pentru care este recomandat să alegi o mobilă de bucătărie fabricată din lemn masiv sunt numeroase. Alegerea unor bucătării lemn masiv este ideală dacă îți dorești o rezistență mai îndelungată. În plus, lemnul este mai fiabil la stres mecanic și are o rezistență sporită la umiditate.

De asemenea, ai posibilitatea de a alege diferite culori și texturi. Mai mult decât atât, rezistența și aspectul sunt vizibil superioare datorită materialelor folosite. În acest mod, se impune prin calitate în detrimentul  PAL-ului și MDF-ului. Mobilierul din lemn îi conferă bucătăriei un aspect atemporal, deoarece lemnul este un material versatil.

           

            Cum va ajunge mobila bucatarie chiar în bucătăria ta și cât te va costa?

 

            După fabricarea mobilei tale, o echipă profesionistă va avea să ajungă în cea mai bună stare la tine. O firmă profesionistă asigură de obicei transport și montaj. Aceleași opțiuni le include și brand-ul Elessar. Ei se ocupă de transport și montaj de mobilă atât în București, cât și în celelalte orașe ale țării. Un alt factor care te-ar putea interesa este costul. Nu există un preț standard pentru mobilă în cadrul site-ului oficial al firmei. De regulă, mobila este făcută pe comandă exact după cerințele tale. Însă, fii sigur/ă că raportul preț calitate este unul bun.           Echipa este formată în momentul actual din șase persoane profesioniste și au o experiență vastă în domeniu. În decursul celor 7 ani firma a efectuat peste 500 de proiecte și a avut peste 300 de clienți mulțumiți.

            Pe lângă mobila de bucătărie și corpuri de iluminat, fabrica mai produce și alte obiecte din lemn. Printre acestea se numără treptele din lemn, mobilierul de baie și paturi din lemn masiv. Toată mobila produsă este una calitativă și de durată. Astfel, brand-ul garantează că o mobilă din lemn masiv va rezista generații întregi.

Așadar dacă optezi pentru o casă cu mobilă din lemn masiv, o echipă dedicată îți poate îndeplini visul. Începe căutările, ascultă sfaturile celorlalți și alege varianta cea mai potrivită pentru bucătăria ta. Nu uita că ești chiar tu persoana care va găti acolo și va servi masa alături de familie.

Alege un mobilier care să te încânte și să contribuie la o stare generală de bine. Mizează pe cele mai bune recomandări, pe sfaturi concrete și pe munca în echipă a profesioniștilor.

Despre Website PRO

Elessar este o comapanie romanesca care fabricata monteaza si transporta la domiciliul clientului paturi din lemn masiv, mobila de bucatarie din lemn, trepte din lemn, corpuri de iluminat din lemn, imbinand traditionalismul din lucrari cu modernismul tehnologiei de azi.