Ce tip de ferestre sunt potrivite pentru casa ta?

BUCURESTI - 29 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Indiferent daca construiti o casa noua sau o renovati, ar trebui sa aveti in vedere tipul de fereastra pentru locuinta dvs. pe care ar trebui sa o instalati. Modelul este un factor iar functionalitatea, de asemenea este importanta. Pentru multe tipuri de case, exista o varietate de stiluri de ferestre din care sa alegeti.

Există multe alte tipuri de ferestre fiecare dintre ele are propriile caracteristici și funcționalități. In Romania, cel mai frecvent se regasesc din punct de vedere estetic ferestre dreptunghiulare, clasice si cele in forma de arcada. De precizat ca cele in forma de arcada sau cu o forma neregulata diferita fata de cele dreptunghiulare au un pret de productie superior, motiv pentru care nu sunt foarte des intalnite. Din punct de vedere al tamplariei, in tara noastra cele mai frecvente tipuri de tamplarie sunt cele din pvc si din lemn. Desi lemnul este un bun izolator termic, acesta nu poate fi comparat cu cu un profil din pvc de 5 sau 7 camere din punct de vedere al protectiei termice. Astfel pvc-ul este o variant moderna, accesibila si extrem de eficienta.

Cand trebuie sa alegeti materialul pentru ferestrele casei dvs., tamplaria din pvc este alegerea populara si la indemana oricui. Pe langa faptul ca este disponibil la un pret accesibil, tamplaria din pvc ofera durabilitate dar si un finisaj frumos pentru ferestre. Tipul de sticla utilizat este de asemenea important. In functie de clima sau de nivelul de intimitate se pot oferi o serie de variante. De asemenea, ferestrele cu doua foi de sticla sau tripanele, cele cu trei foi au un grad mai mare de protectie termica, fonica si antiefractie. Producatorii mari de tamplarie din pvc aduc inovatii periodic in acest domeniu. Cele mai abordatabile si mai eficiente marci sunt Salamander, Veka si termopanele Rehau. Pentru adaugarea unei forme estetice ferestrei, puteti instala rulouri exterioare sau obloane care pe langa o forma estetica au si rolul de protectie din toate punctele de vedere.

Daca locuiesti intr-o casa veche, inlocuirea ferestrelor locuintei este o miscare inteligenta. Ferestrele noi si elegante vor face ca o casa veche sa para mai noua si ii va creste valoarea de piata. Poate sa vina un moment in care doriti sa va revindeti casa; este posibil sa obtineti un pret mai mare pentru aceasta din cauza valorii suplimentare din noile ferestre. Un potential adaugat este ca facturile dvs. de utilitati sa fie reduse. Stilurile de ferestre din zilele noastre sunt realizate astfel incat sa le faca ecologice. Chiar daca cheltuiti bani pentru inlocuirea ferestrelor, nu va trece mult timp, iar banii vor fi recuperati in scurt timp.

Ar trebui sa alegeti o fereastra care sa se potriveasca stilului casei dvs. Casele vechi pot avea nevoie de ferestre de dimensiuni speciale. Locuintele victoriene si pre-victoriene au ferestre mult mai mari pentru a permite mai multa lumina si caldura sa intre. Alegerea unei ferestre a casei necesita, de asemenea, sa luati in considerare dimensiunea peretelui. In timp ce ferestrele de mari sunt frumoase, acestea nu vor arata foarte bine atunci cand sunt instalate pe pereti mici iar pierderea de caldura poate sa fie semnificativa daca ferestrele din termopan sunt de calitate slaba sau montate defectuos. Alegerea unei ferestre pentru casa nu implica doar alegerea stilului. De asemenea, ar trebui sa analizati nevoile dvs. de ventilatie si preferintele dvs. arhitecturale, pe langa reducerea facturilor la energie electrica si economisirea de energie.

Despre Website PRO

City Windows este o companie care comercializeaza si monteaza tamplarie pvc de peste 10 ani in Romania, avand un bogat portofoliu in acest domeniu. Compania furnizeaza atat tamplarie din pvc de calitate superioara marca Rehau si Salamander cat si accesorii sau sticla securizata si rulouri exterioare.