Cum sa te informezi eficient privind inceperea lectiilor de condus

BUCURESTI - 19 iulie 2016

Comunicat tip General in Auto

Cu totii suntem nevoiti sa urmam cursurile unei scoli de soferi daca dorim sa obtinem carnetul de conducere iar acest lucru presupune petrecerea timpului in cadrul orelor de legislatie cat si in spatele volanului. Lectiile de conducere ofera tuturor conducatorilor auto mai multe cunostiinte si indemanare in conducerea unui autovehicul.

scoala de soferi

scoala de soferi

Cel mai eficient mod de a te informa privind inceperea lectiilor de obtinere a carnetului de conducere este online sau prin recomandari si informatii de la prieteni si familie. Multe scoli de soferi ofera reduceri si discounturi privind inceperea unui curs de soferi atat pentru studenti cat si pentru companii sau grupuri de persoane, de aceea intereseaza-te corespunzator si obtine cat mai multe detalii despre scoala auto cu care vrei sa incepi cursurile de obtinere a permisului de conducere.

O scoala de soferi cat si instructorul acesteia, de cele mai multe ori isi modeleaza activitatile in functie de timpul tau liber. De aceea, daca ai posibilitatea sa faci orele doar in weekend sau dupa programul de cursuri sau de munca, sa fii sigur ca poti gasi un instructor care sa iti ofere aceasta posibilitate si care sa te preia de la o anumita locatie si sa te lase la finalul programului cat mai aproape de casa.

Odata ce cursurile au inceput, fii atent la toate recomandarile pe care un instructor auto ti le ofera, incepand cu modul de a parca, integrarea in trafic, functiile autoturismului si pana la utilizarea oglinzilor a semnalelor de avertizare si a multor altora.

Un alt aspect la care sa fii atent cand alegi o scoala de soferi este parcul auto pe care il pune la dispozitie. Este important sa existe o diversitate al autoturismelor iar tu sa faci alegerea pe care o consideri potrivita pentru tine. De asemenea acorda atentie si la starea autoturismelor, conditiile pe care scoala auto le prezinta pe website si daca aceste principii sunt respectate si fizic ( spre exemplu dotarea cu AC sau fiabilitatea masinilor ).

Marea majoritate a scolilor de soferi ofera o gama variata de pachete iar unele scoli auto prezinta pachete extrem de avantajoase din punct de vedere financiar dar care pot sa ascunda diferite trucuri sau care sa nu includa multe dintre lucrurile esentiale si obligatorii de care ai nevoie pentru examenul auto. Spre exemplu analizele si testul psihologic te mai poate costa inca 250 lei iar inchirierea autoturismului pentru examen poate costa 150 lei in plus fata de pretul pachetului afisat initial.

Nu in ultimul rand incearca sa obtii informatii si legat de plata in rate a taxelor, daca cursurile de conducere pot avea loc si pe traseele de examen si daca pachetul ofera minim 24 ore legislatie si 15 ore practice.

Despre Website PRO

Scoala de Soferi Auto Best ofera o experienta de incredere tuturor celor care doresc sa inceapa procesul de obtinere a carnetului de conducere, oferind un parc auto bine dotat si diversificat cu instructori experimentati, rabdatori si acreditati. Scoala Auto Best dispune de 9 instructori, profesor de legislatie si de 7 marci de autoturisme dotate cu AC si in stare excelenta de functionare.