Fotografii ceramice - Cum alegi monumentul funerar?

BUCURESTI - 20 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Religie

Prin intermediul unor fotografii ceramice poți păstra vie amintirea celor dragi și poți decora monumentul funerar selectat. Trecerea în neființă a unui membru al familiei sau apropiat aduce în suflet o durere greu de imaginat. Onorarea celui decedat poate fi realizată prin mai multe metode, însă monumentul funerar se află printre cele mai populare.

Fotografii ceramice - Cum alegi monumentul funerar

Fotografii ceramice - Cum alegi monumentul funerar

Firmele de servicii funerare îți pun la dispoziție o multitudine de astfel de monumente realizate fie din granit, fie din marmură. Cum știi însă care este cea mai potrivită variantă pentru tine? Există o multitudine de factori ce fac diferența între cele două materiale și te pot ajuta să-ți faci alegerea:

-        Rezistență - Granitul prezintă o rezistență mai mare la intemperii, raze UV și căldură comparativ cu marmura. Tocmai de aceea monumentele realizate dintr-un astfel de marial vor avea un aspect plăcut pentru o perioadă mai îndelungată. Compoziția chimică a granitului îl face să fie considerat cel mai rezistent material și să se afle la mare căutare.

-        Îngrijire - Marmura necesită o mai mare atenție și mult mai multe îngrijiri sprea deosebire de granit. Tratamentele chimice periodice sunt obligatorii dacă îți dorești ca monumentul să nu se degradeze și să capete pete. Granitul nu trebuie decât să fie curățat pentru a-și păstra strălucirea pentru cât mai mulți ani.

-        Preț - Din punct de vedere al materialului, marmura are un preț mai scăzut decât granitul. Totuși, prețul unui monument funerar diferă în funcție de dimensiuni, model, culoare.

Cât despre aspect, preferințele estetice personale sunt singurele după care trebuie să te ghidezi. Ambele materiale sunt găsite într-o multitudine de culori și aspecte care pot alcătui monumentul funerar ideal. Totuși, înainte de a porni în căutarea achiziției, alcătuiește-ți un buget în care să te încadrezi. Organizarea serviciilor funerare, dar și costurile aranjamentelor sunt destul de costisitoare.

Cum selectezi fotografii ceramice potrivite monumentului?

După ce ai selectat monumentul potrivit este timpul să alegi și fotografii ceramice pe care să le amplasezi pe el. Ele reprezintă elemente nelipsite de pe orice astfel de monument destinat să onoreze persoanele trecute în neființă. Așadar, cum te asiguri că faci alegerea potrivită?

-        Selectarea fotografiei - Ține cont că fotografia va reprezenta metoda prin care amintirea persoanei decedate va fi păstrată vie. Așadar, este important să alegi o fotografie reușită și potrivită pentru a fi amplasată pe monument. De exemplu, poți opta pentru una dintre fotografiile ce știi că se afla printre favoritele persoanei dragi.

-        Realizează modificările necesare - În colaborare cu firma potrivită, poți obține întocmai rezultatul pe care ți-l dorești. Specialiștii în domeniul prelucrării foto te vor ajuta să efectuezi toate modificările necesare. Se pot transforma pozele alb negru în fotografii color sau chiar se poate schimba vestimentația persoanei. Așadar, micile detalii pot fi prelucrate cu ușurință pentru a-ți îndeplini cerințele. Tot ceea ce trebuie să faci este să comunici dorințele tale.

-        Selectarea fotoceramicii – Ți se va pune la dispoziție o multitudine de variante de fotoceramică din care îți poți selecta favoritele. Așadar, indiferent de forma, dimensiunea și orientarea pe care ți-o dorești, ți se pot oferi soluții! De asemenea, dacă nu ești hotărâtă în legătură cu ceea ce ar trebui să alegi, echipa specializată îți poate oferi sfaturi.

De asemenea, oricărui tip de poză ceramică i se poate adăuga o linie de aur pentru un aspect mai deosebit. O astfel de variantă este ideală pentru oricine își dorește să dea o notă de unicitate.

Onorează amintirea celor dragi prin metode inedite cu ajutorul unei echipe profesioniste în realizarea fotoceramicii! Se pot duce la bun sfârșit chiar și cele mai complexe proiecte și poți avea parte de rezultatele dorite.

Contactează o firmă de încredere și află mai multe detalii despre ofertele de fotografii ceramice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/website-pro/fotografii-ceramice-cum-alegi-monumentul-funerar