Concurs TopTrips Summer Camp in parteneriat cu Gradinite.com

BUCURESTI - 18 mai 2006

Comunicat tip General in Turism

TopTrips Summer Camp este tabara interactiva pentru copii ce va avea loc intre 31 iulie si 6 august la Cabana Cumpana din Muntii Fagaras.

Concurs TopTrips Summer Camp in parteneriat cu Gradinite.com

La initiativa TopTrips, Gradinite.com organizeaza un concurs pentru toti cei care se inscriu la tabara prin intermediul site-ului www.gradinite.com. Prin tragere la sorti unul dintre copiii ai caror parinti au achitat tabara, va primi inapoi contravaloarea ei.

Participantii la tabara vor avea parte de activitati precum: calarie, tir cu arcul, drumetii, orientare cu busola, lectii de olarit, bal mascat, foc de tabara si vor putea participa la atelierele Fun Science, la care au participat deja pana acum milioane de copii din intreaga lume.

Copiii, cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani se vor afla sub atenta supraveghere a patru profesori, iar un personal cu experienta, printre care, un medic, cinci animatori, doi instructori si doi organizatori, se vor ocupa de buna organizare a taberei.

Portalul educational Gradinite.com se adreseaza parintilor care vor sa afle informatii pentru copiii lor despre oferta de gradinite, petreceri, babysitting, spectacole cat si raspunsuri la intrebari medicale pe care acestia le pot adresa pe site unui medic pedriatru. „Summer Camp inseamna distractie si educatie in acelasi timp, iar copiii vor ramane cu amintiri de neuitat. Am stabilit acest parteneriat in incercarea de oferi un beneficiu in plus parintilor care apeleaza la Gradinite.com.” declara Emanuel Clonda, reprezentantul Gradinite.com.

Organizatorii au creat si un site special pentru tabara - www.summer-camp.ro, unde pot fi vazute fotografii ale zonei si se pot obtine informatii despre programul pe zile al taberei.

TopTrips este turoperator de incoming specializat pe calatorii in Romania. Deoarece lucram cu foarte multi turisti straini, oferim servicii la cele mai inalte standarde pentru a promova eficient imaginea turistica a Romaniei.

Despre WEBSPOT Media

Gradinite.com - site pentru parintii cu copii intre 2-12 ani.


Pentru mai multe informatii despre tabara, va rugam contactati:

TopTrips
Dan Niculae,
Bucuresti, Blvd. Iuliu Maniu nr.594 Tel/Fax: 4936128
GSM: 0722394677
e-mail: contact@toptrips.ro
Web: www.toptrips.ro
www.summer-camp.ro

info@gradinite.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webspot-media/concurs-toptrips-summer-camp-in-parteneriat-cu-gradinite-com