Cedru, compania de traditie in domeniul tamplariei de lemn stratificat (usi de lemn, ferestre de lemn, parchet stratificat), isi lanseaza noul site

BUCURESTI - 29 octombrie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Cedru Invest Group SRL anunta lansarea noului website al companiei, pe domeniul www.cedrugroup.ro ca urmare a unei ample strategii de consolidare a identitatii de brand pe piata, in domeniul tamplariei de lemn stratificat, dar mai ales, din dorinta de a prezenta intr-o forma unitara clientilor si partenerilor nostri atat oferta completa, dar si numeroasele proiecte pe care le-am realizat cu profesionalism si daruire, in peste 10 ani de activitate.

Cedru group firma de tamplarie lemn stratificat

Cedru group firma de tamplarie lemn stratificat

 De ce sa alegi tamplaria de lemn stratificat in detrimentul tamplariei de aluminiu sau PVC? Pentru ca lemnul este acel material organic care creeaza o legatura intre om si natura; pentru ca este ca o camasa de bumbac spre deosebire de una de sintetic intr-o zi calduroasa de vara. 

Sorin Luca

Noul website este structurat intr-o forma intuitiva ce descrie fiecare produs oferit, avantajele ce il diferentiaza pe piata, dar si o selectie a proiectelor realizate pe respectivul segment, prezentate sub forma unor galerii dinamice de fotografie. Am acordat o atentie sporita laturii tehnice a domeniului nostru, printr-o prezentare riguroasa a profilelor de lemn stratificat, lemn placat cu aluminiu, si lemn placat cu bronz pe care le utilizam in realizarea acelor produse care aduc confort in viata clientilor nostri: usi de lemn, ferestre de lemn, obloane de lemn, rolete, scari si balustrade, parchet si mobila de lemn stratificat. Suntem transparenti, si de aceea, am prezentat in amanunt etapele procesului de fabricatie, pentru ca produsul oferit sa se integreze perfect in spatiul dorit. Din punct de vedere al interactionalitatii, website-ul reprezinta si o invitatie la comunicare, si de ce nu, la un viitor parteneriat de afaceri. Totodata, pentru a veni in sprijinul partenerilor nostri din strainatate, am dezvoltat si varianta website-ului atat in limba engleza cat si in limba franceza.

 

Prin acest website nou, Sorin Luca, director general Cedru, propune o incursiune in lumea plina de rafinament si eleganta a tamplariei de lemn stratificat, spre deosebire de tamplaria de aluminiu si PVC, intrucat lemnul este acel material organic care creeaza o legatura intre om si natura: „este ca o camasa de bumbac, spre deosebire de una de sintetic, intr-o zi calduroasa de vara.”

 

Despre noi

In cadrul companiei cu nume de arbore secular, Cedru, punem in evidenta frumusetea si durabilitatea lemnului pentru a aduce confortul in locuinta ta, prin realizarea tuturor tipurilor de produse de lemn stratificat de care ai nevoie.

 

Ne-am inceput activitatea, inca din 2001, cand am infiintat prima linie de productie la Beius. De atunci si pana in prezent, am onorat increderea clientilor nostri prin modelarea plina de iscusinta a lemnului pentru a crea acea forma unica care sa se integreze perfect in spatiul dorit, fie ca e vorba de o fereastra, usa de interior, exterior sau un foisor in spatiul verde.

 

In momentul actual, lemnul este fin si in detaliu prelucrat, pe o suprafata ce depaseste 11.000 mp de teren, constituita din birouri de operare, spatii de depozitare si hale de productie cu tehnologii de prelucrare de ultima generatie.