Conecteaza-te la preturi foarte mici!

BUCURESTI - 9 mai 2017

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, Internet

Se anunță reduceri de prețuri la o gamă variată de produse (cabluri, adaptoare, rețelistică, periferice PC, accesorii) ideale pentru conectarea rapidă și ușoară a unei varietăți de dispozitive:
Smartphone
PC
Laptopuri
Tablete

Mai multe detalii despre Regulamentul campaniei Connect Week poți afla aici.

Nu uita să te abonezi la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile și ofertele promoționale oferite de conectica.ro .

Conecteaza-te la preturi foarte mici!
  Cum vă conectați PC-ul și nu numai.

Adrian

Connect Week

Conectează-te la prețuri foarte mici!

Campania Connect Week, ediția a II-a, începută în data de 8 mai 2017 și valabilă până pe 14 mai 2017, aduce reduceri de până la 60% la o gamă variată de produse, precum: cabluri, adaptoare, rețelistică, periferice PC și alte accesorii.

Campania noastră aduce avantaje pe termen lung datorită performanței și fiabilității produselor, compatibilității, eficienței și conectării rapide și ușoare la o gamă variată de dispozitive, de la smartphone-uri, la PC, laptop-uri sau tablete.

De altfel, calitatea produselor noastre este atestată și prin faptul că firma este certificată ca fiind ,,distribuitor Gold” pentru produsele TP-Link, dar și pentru că este importator și distribuitor al renumitelor mărci Roline-Value, Delock și Lindy. În plus, partenerii noștri oferă certificate în conformitate cu normele europene ceea ce reprezintă un atuu pe piața de conectică de la noi din țară.

Firma noastră este, practic, nișată pe aceste produse, si se remarca mai ales datorită lipsei unor astfel de produse pe piața autohtonă. Astfel, grija noastră pentru clienți ne face să oferim produse în conformitate cu legile în vigoare, produse ce beneficiază de transport gratuit și rapid oriunde în țară!

Raportul exceptional intre calitate și preț, oferta variată, profesionalismul de care dăm dovadă, si nu in ultimul rand, datorită angajaților săi dedicați, contribuie la creșterea magazinului nostru, Conectica.ro

Conectați-vă și voi la prețurile foarte mici la cabluri pentru smartphone-uri, tablete, pc-uri sau pentru televizoare, la adaptoare și convertoare audio, video, hdmi, sata, controlere, multiplicatoare si switchuri, dar și la distribuitoarele KVM și testează calitatea produselor!

Sperăm ca aceasts campanie de reduceri - Connect Week să vă conecteze nu doar la prețurile reduse, ci și la calitatea produselor, facand din această săptămână, o săptămână a avantajelor!

Consultanții nostri vă stau la dispoziție oricând pentru găsirea soluțiilor convenabile așa încât achizițiile să aducă doar beneficii!

Intrați în perioada 8-14 mai pe site-ul www.conectica.ro, sau vizitați-ne la punctul nostru de lucru din Bucuresti, str. Vasile Lucaciu nr 117, pentru a ne cunoaște și a vă convinge!

Despre WEBVERTISING AGENCY

In prezent, ne mandrim ca putem oferi peste 5000 de produse, marea lor majoritate fiind importate direct de catre noi. Astfel, firma noastra este importator si distribuitor pentru marcile Roline-Value, Delock si Lindy! De asemenea, este certificata ca "distribuitor Gold" pentru produsele TP-Link. Toti partenerii nostri externi ofera certificate de conformitate pentru piata europeana, garantand astfel calitatea produselor proprii.

Taguri: conectica.ro
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/webvertising-agency/conecteaza-te-la-preturi-foarte-mici