Ferdinando Fama lanseaza noua colectie de felicitari de Craciun “Christmas Business Line” 2008

BUCURESTI - 20 octombrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ferdinando Fama, lider la nivel international in domeniul productiei si distributiei de invitatii si felicitari pentru diverse evenimente importante lanseaza noua colectie de felicitari de Craciun adresata segmentului corporate “Christmas Business Line” 2008.

Ferdinando Fama lanseaza noua colectie de felicitari de Craciun “Christmas Business Line” 2008

Ca in fiecare an cu ocazia sarbatorilor de iarna am adunat in aceasta colectie unele din cele mai reprezentative modele de felicitari de Craciun adresate segmentului corporate. Respectand tendintele internationale in design, avem in portofoliu mai mult de 60 modele pornind de la cele elegante pana la cele haioase pe cartoane de cea mai buna calitate in diverse culori si cu imprimeuri in relief.

Pe langa calitatea deosebita a modelelor punem la dispozitia clientilor nostri si serviciul de personalizare prin tehnici speciale: folio, timbru sec, termorelief, etc astfel incat ele sa lase o impresie de neuitat clientilor si partenerilor de afaceri.

Atentia la detaliu, cunosterea texturii materialelor, folosirea unor cartoane deosebite au facut ca modelele Ferdinando Fama sa fie apreciate de persoanele pentru care calitatea si rafinamentul sunt atuuri esentiale.

De peste 30 de ani avem grija ca fiecare eveniment in parte sa fie ‘’anuntat’’ asa cum se cuvine, printr-o invitatie unica si originala, motiv pentru care, astazi suntem lideri in industria invitatiilor si felicitarilor tematice adresate segmentului corporate.

Informatii si detalii despre noua colectie de felicitari de Craciun se pot obtine accesand site-ul www.ferdinandofama.ro, sectiunea Felicitari de Craciun sau la telefon 012 312 21 93.

Despre WEDDING PLANNER SRL

Ferdinando Fama este o companie italieneasca cu o vasta experienta in productia de invitatii de nunta si accesorii, invitatii de botez, felicitari de Craciun sau pentru diverse evenimente importante. Materialele folosite (papirus, cartoane cu intarsii de flori naturale, etc), tehnicile evoluate de design si aplicare a diverselor texturi si accesorii si modul original de personalizare abordat ne recomanda ca unul dintre cei mai importanti jucatori de piata europeana de profil.


Tel.: + 40 21 312 21 93; 0728 031 031
office@ferdinandofama.ro