Weidmueller SRL sărbătorește 1 an de la înființare!

Brasov - 11 octombrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Industrie, Tehnologie, Energie

Grupul Weidmüller, lider pe piața internațională în domeniul conectivității industriale și al automatizării, a transformat acum un an reprezentanța din România într-o entitate juridică de sine stătătoare cu denumirea de “Weidmueller SRL”. Noua companie fondată susține și continuă strategia de dezvoltare pe care o are grupul Weidmüller în piețele din Europa de Est.

Weidmüller – Partenerul tău în Conectivitate Industrială

Weidmüller – Partenerul tău în Conectivitate Industrială

 Let’s connect.  

Weidmüller

Cu ocazia împlinirii unui an de activitate independentă în România, echipa Weidmueller a invitat partenerii la un eveniment organizat în Poiana Brașov. Evenimentul a fost dedicat atât networking-ului, cât și informării asupra celor mai noi tehnologii din domeniu.

În perioada 12-14 septembrie 2019, Weidmueller împreună cu partenerii au petrecut un weekend plin de activități ce au avut drept scop principal familiarizarea participanților cu echipa. Participanții au fost implicați în activități științifice (conferința susținută de companie), dar și de socializare și inițiative outdoor.

Pentru programul științific, echipa Weidmueller a pregătit o serie de discuții pe teme ce susțin tehnologii din Industria 4.0, dar și prezentări de produse precum:

Configure to Order

Configurator Weidmüller WMC

Blocuri terminale

Wire Processing Center

MiniMOKU, un van personalizat și multifuncțional, a avut un rol esențial în aceste prezentări. MiniMOKU este un showroom mobil destinat expunerii produselor și materialelor promoționale.

Compania Weidmueller România a devenit SRL la 1 octombrie 2018, oferind clienților și partenerilor soluții și servicii în domeniul industrial al energiei, semnalelor și datelor. Până la această dată, compania a acționat în România ca Reprezentanță a firmei mamă din Germania, Weidmueller Interface Gmbh & Co.KG timp de aproape 6 ani. Deschiderea oficială a avut loc pe 23 Mai 2013.

Despre Weidmueller Romania

Pentru mai multe detalii despre produsele și serviciile Weidmüller, dar și despre viitoare evenimente, urmăriți:
- site-ul https://www.weidmueller.ro/
- pagina de Linkedin: https://www.linkedin.com/in/weidmueller-romania-818728193/


Weidmueller SRL
Braşov Business Park
Str. Ionescu Crum, nr. 1,
Turn 1, Etaj 1, 500446 Braşov, România
E-mail: global_csc@weidmueller.com
+40 268 446 222
+40 268 446 224