How to Web 2012

Locul desfasurarii: Crystal Palace Ballrooms

Organizator: How to Web

How to Web 2012

Conferința How to Web 2012 este dedicată în special antreprenorilor și specialiștilor în tehnologie  interesați de inovație și dezvoltarea de produse proprii, dar şi tuturor celor interesaţi de impactul pe care schimbările în tehnologie îl au asupra domeniilor adiacente.

Participanţii la How To Web 2012 vor avea acces la peste 40 de speakeri, dintre care mai mult de 30 de peste graniţe, printre care antreprenori de succes, oameni de business şi, asemenea anilor precedenţi, investitori si reprezentanti ai acceleratoarelor web. Conferinţa se va desfăşura în decursul a două zile, fiind structurată în mai multe secțiuni dedicate temelor de dezvoltare a produsului, a business-ului, tehnologiei și problemelor specifice ale dezvoltării de produse globale de către companiile din Europa de Sud-Est.

Despre WEMBRIO

Conferinta How to Web 2012 se va desfasura la Bucuresti pe 7 si 9 noiembrie si va aborda teme precum inovatia in tehologie, tendintele web-ului global si impactul acestora asupra pietei locale, dezvoltarea de afaceri si produse web si problemele specifice dezvoltarii de produse globale de catre companiile din Europa de Est.

Confirmare pana la data: 6 noiembrie 2012

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
  • IXIA IXIA
  • Vodafone Romania Vodafone Romania