Expozitia Pro Grafic - cu si despre tipar digital color, tipar offset, tipar flexo, tipar inkjet si print publicitar

BUCURESTI - 30 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Imaginati-va expozitia Pro Grafic (ProGrafic.More than print!) asemeni unei orchestre: vioara intai este bineinteles print-ul, dar ce ne-am face fara celelalte instrumente? Va veti convinge ca ideile si conceptele ce privesc derularea unei expozitii de print pot fi cu mult mai diversificate decat le-ati intalnit pana acum in Romania. Cand vorbim despre print digital, tipar offset, tipar inkjet de format lat, tipar flexo ne referim doar la segmentele unui intreg. Complementaritatea si interdependenta din industria de print le vom face vizibile la expozitia Pro Grafic. Vrem sa fim in calitate de organizatori ai acestei expozitii niste dirijori iscusiti ai industriei de print din Romania. Fiti alaturi de noi, fie ca expozanti, fie ca vizitatori la evenimentul Pro Grafic 2010.

Revista ProRaster.Print&Digisign, alaturi de ziarele Pagini Poligrafice si Flexo Packaging vor fi in linia intai in privinta promovarii si mediatizarii expozitiei din domeniul artelor grafice ProGrafic.More than print! Lansata ca o expozitie dedicata domeniului tiparului offset si digital color, al printului publicitar si al imprimarilor flexografice, expozitia Pro Grafic aduce un concept nou, cu totul inovator cu referire directa la modul de selectare, invitare si organizare a expozantilor pe saloane tematice.

Fara a ne oferi prea multe detalii, Doamna Elena Raducanu, Director Proiect ne-a declarat: \'Primul element pe care l-am dezvaluit publicului interesat de expozitia Pro Grafic a fost cubul multicolor. Este un element simbolic care face trimitere la multiplele fatete pe care le va oferi celor implicati in lumea tiparului expozitia Pro Grafic. Al doilea moment la care doresc sa fac referire este lansarea site-ului www.prografic.ro, unde toti cei interesati vor gasi incepand cu 15 decembrie 2009 informatiile si raspunsurile pe care le asteapta cu privire la forma si continutul celui mai nou eveniment si anume ProGrafic. More than print!\'

Ceea ce va distinge expozitia Pro Grafic de alte expozitii organizate in mod conventional si inertial va fi implicarea totala si motivatia puternica a organzatorilor pentru a oferi maximum de avantaje expozantilor si vizitatorilor. De asemenea, un element cu mare greutate in decizia companiilor de a se implica activ in cadrul expozitiei va fi sistemul de tarifare a expozantilor si vizitatorilor. S-a luat in calcul un nivel al costurilor pentru expozanti ce va reprezenta doar 60 % din tarifele pe care in trecut au fost obligati sa le suporte pentru a participa la expozitii cu profil asemanator. Vizitatorii vor avea acces liber, pe toata durata expozitiei, la toate saloanele expozitiei, mai putin in zona salilor de conferinte si a spatiilor amenajate pentru evenimentele conexe.

Presa de specialitate poligrafica, revistele din domeniul printului si al productiei publicitare vor beneficia de un cadru generos si bine delimitat in cadrul expozitiei, cu acces la echipamente de comunicatie specifice.

Cea mai buna descriere si totodata invitatie pentru a fii alaturi la ProGrafic au venit tot de la Doamna Elena Raducanu care a adaugat: \'Imaginati-va expozitia Pro Grafic (ProGrafic.More than print!) asemeni unei orchestre: vioara intai este bineinteles print-ul, dar ce ne-am face fara celelalte instrumente? Va veti convinge ca ideile si conceptele ce privesc derularea unei expozitii de print pot fi cu mult mai diversificate decat le-ati intalnit pana acum in Romania. Cand vorbim despre print digital, tipar offset, tipar inkjet de format lat, tipar flexo ne referim doar la segmentele unui intreg. Complementaritatea si interdependenta din industria de print le vom face vizibile la expozitia Pro Grafic. Vrem sa fim, in calitate de organizatori ai acestei expozitii, niste dirijori iscusiti ai industriei de print din Romania. Fiti alaturi de noi, fie ca expozanti, fie ca vizitatori la evenimentul Pro Grafic 2010.\'

Mai multe detalii puteti citi in ProRaster.Print & DigiSign, Pagini Poligrafice, precum si in toate revistele si website-urile cu profil tipografic din Romania.

Despre Werschulz Media Solutions SRL

ProRaster - partener autorizat al industriei publicitare din Romania
Claudiu Banas
Director Publicitate