Rebranding al revistei ProRaster.Print & DigiSign

BUCURESTI - 27 octombrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Layout, scheme de culori si fonturi noi sunt elementele ce redefinesc traditia si calitatea informatiilor din noua revista ProRaster.

De aproape 5 ani revista ProRaster intregeste luna de luna peisajul industriei poligrafice din Romania. ProRaster este liderul publicatiilor specializate din domeniul artelor grafice. ProRaster confirma zi de zi ca este partenerul autorizat al industriei poligrafice din Romania.

Prin independenta sa, ProRaster a pus bazele unui nou inceput in ceea ce priveste echidistanta si profesionalismul din domeniul presei de specialitate poligrafica. Odata cu schimbarea design-ului pentru logo si slogan, incepand cu octombrie 2009, revista ProRaster, releva noua sa orientare, intregul proces de rebranding pastrand nuante inovatatoare.

- Valorile pozitive dezvoltate de-a lungul anilor cu clientii nostrii sunt cele mai importante resurse pe care se bazeaza ProRaster -, a precizat Domnul Laurentiu Matei, Director in cadrul Werschulz Publicatii Specializate.

Prin aceste schimbari, numele marcii, ca purtator de mesaj si notorietate a fost reimprospatat apelandu-se la noi fonturi si scheme de culori. Noul layout fiind urmat de cuvintele 'Print si Digisign', intr-o maniera bine conturata, scoate in evidenta importanta domeniului de print si al semnalisticii, respectul si implicarea ProRaster in aceste domenii.

Domnul Laurentiu Matei a continuat: - Aceste schimbari survenite nu sunt o simpla cosmetizare, ci anunta angajamentul ProRaster de a-si concentra pentru prima data atentia exlusiv catre zona companiilor din industria de productie publicitara - .

Va invitam, din nou, sa descoperiti industria productiei publicitare din Romania prin intermediul revistei Dvs. preferate: ProRaster.

Acum in ProRaster veti gasi prezentari de evenimente, lansari de produse, articole tehnice, toate avand un singur numitor comun: productia publicitara.

Echipa ProRaster ramane in contact permanent cu Dvs. pe www.proraster.ro

Despre Werschulz Media Solutions SRL

ProRaster - partener autorizat al industriei publicitare din Romania
Detalii despre domeniul poligrafic din Romania despre tipar offset si productie publicitara veti gasi la ProRaster si Pagini Poligrafice