Traduceri Medicale Gratuite pentru copiii cu boli cronice

BUCURESTI - 20 martie 2023

Comunicat tip General in Afaceri, ONG, Sanatate, Social, CSR

Live site

Echipa WeTranslate a anunțat că va continua și în acest an inițiativa de responsabilitate socială: oferirea de servicii gratuite de traducere medicală pentru copiii cu boli cronice, ce pun în pericol viața copiilor.
În ultimii ani, echipa WeTranslate a fost martora multor situații în care copiii au nevoie disperată de ajutorul nostru, al tuturor.
Considerăm că avem responsabilitatea să-i ajutăm pe cei mai vulnerabili dintre noi. Prin urmare, începând din anul 2022, am asigurat servicii gratuite de traducere medicală pentru copiii cu vârste între 0 și 14 ani, care se confruntă cu boli cronice ce le pun viața în pericol și au nevoie de asistență medicală în afara granițelor sau care au apelat la servicii medicale în străinătate.

traduceri medicale gratuite pentru copii

traduceri medicale gratuite pentru copii

 "Acțiunea a început atunci când una dintre colegele noastre, traducător, însărcinată fiind cu al 2-lea copil, a aflat că primul copil în vârstă de nici doi ani, are cancer și trebuie să urmeze un tratament în Franța, tratament care ar dura 8 luni și care avea un cost de peste 600.000 Euro. A fost o veste care ne-a șocat pe toți și ne-am mobilizat mii de persoane pentru a ajuta cu tot ceea ce puteam. Băiețelul acum este bine, sănătos și îl așteaptă o viață frumoasă."  

Claudiu Ioniță

WeTranslate va suporta integral toate costurile de traducere, fără niciun adaos. Bugetul alocat pentru această inițiativă este de 1.000 EURO pe lună, cu un plafon de 100 Euro pe caz. 

 Fondatorul WeTranslate, Claudiu Ioniță, a subliniat importanța acestei inițiative, afirmând:

"Acțiunea a început atunci când una dintre colegele noastre, traducător, însărcinată fiind cu al 2-lea copil, a aflat că primul copil în vârstă de nici doi ani, are cancer și trebuie să urmeze un tratament în Franța, tratament care ar dura 8 luni și care avea un cost de peste 600.000 Euro.

A fost o veste care ne-a șocat pe toți și ne-am mobilizat mii de persoane pentru a ajuta cu tot ceea ce puteam. Băiețelul acum este bine, sănătos și îl așteaptă o viață frumoasă."

Sunt foarte mulți copii care au boli cronice ce le pun viața în pericol și care au apelat la servicii medicale în străinătate. Costul unei traduceri medicale este un efort în plus pentru părinți, motiv pentru care este o prioritate pentru noi să ajutăm acești copii."

În cazul în care bugetul alocat pentru traducere, nu este suficient pentru a acoperi nevoile copiilor, WeTranslate va realiza traducerea fără niciun adaos, fiind acoperite doar costurile directe ale traducătorilor.

Aceasta este o măsură suplimentară pe care am luat-o pentru a ne asigura că toți copiii vor beneficia de traducerile medicale de care au nevoie.

Pentru mai multe informații despre această inițiativă sau pentru a solicita servicii de traducere medicală gratuite pentru copiii cu boli cronice:

- puteți completa formularul de pe această pagină: Traduceri Medicale Gratuite pentru copii cu boli cronice

Ne puteți contacta la sediul WeTranslate din B-dul Nicolae Bălcescu. 5 Bl. Dunarea 1, Sc. 1, Et, 1, București 010042

Ne puteti contacta telefon la 0748 644 644

 

Despre WeTranslate:

WeTranslate este o companie care asigură o gamă completă de servicii de traduceri autorizate, legalizate, interpretariat, transcriere și subtitrare. În 8 ani au fost finalizate aproximativ 60.000 comenzi, cu o rată a satisfacției clienților de 99,9%, fiind în TOP 5 firme de traduceri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wetranslate/traduceri-medicale-gratuite-pentru-copiii-cu-boli-cronice