White Image Grup

White Image Grup


Descrierea companiei White Image Grup

Despre MarketingSherpa (www.marketingsherpa.com)
MarketingSherpa este o firma de cercetare specializata in cautarea si descoperirea solutiilor care asigura succesul in marketing, care se distinge prin faptul ca toate lucrarile sale de cercetare sunt publicate si disponibile intregii comunitati MarketingSherpa. Obiectivul sau declarat este acela de a oferi marketerilor din intreaga lume statisticile, inspiratia si regulile pentru imbunatatirea rezultatelor si a business-ului lor, atat prin premiile MarketingSherpa Annual Email Awards, cat si prin summit-urile organizate anual.
MarketingSherpa a fost distinsa de The Economist, Harvard Business School si Entrepreneur.com drept compania care publica cele mai eficiente analize si studii de benchmark pentru profesionistii in marketing si este recunoscuta ca o voce importanta in email marketing.

Mai multe detalii despre MarketingSherpa\'s Email Summit \'09 puteti gasi aici: http://www.sherpastore.com/emailsummitcert09.html

Despre White Image (www.whiteimage.net)
White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 60 milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.Comunicate White Image Grup (White Image Grup S.R.L.):

Vezi toate comunicatele companiei White Image Grup.