Cele mai eficiente strategii de promovare online prin Email Marketing si Google AdWords

BUCURESTI - 18 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Banci / Asigurari, IT&C, Media / Publicitate, Internet

Live site

- 2 zile de training intensiv la Email marketing &AdWordsAcademy -

BUCURESTI, 18 martie – E-mail marketingul si promovarea prin Google AdWords pot aduce un profit considerabil companiilor care le folosesc eficient in promovarea online, mai ales ca aceste doua canale au rolul de a se completa reciproc. Editia a III-a a Email marketing &AdWords Academy, conferinta organizata in acest an de White Image in parteneriat cu 2Parale, pregateste cele mai relevante strategii de promovare online pentru orice business care isi doreste sa profite de avantajele internetului.

Cele mai eficiente strategii de promovare online prin Email Marketing si Google AdWords

Programata pentru perioada 8-9 mai la Bucuresti, Email marketing &AdWords Academy va permite companiilor sa invete mai multe despre atragerea consumatorilor folosind  e-mail marketingul si reclamele afisate prin intermediul Google. Cele doua zile, cate una pentru fiecare canal de marketing, includ sesiuni de training interactiv prin care companiile pot aprofunda o serie de strategii, de la cresterea numarului de abonati la newsletter la atragerea mai multor vanzari prin AdWords la costuri reduse.

Email marketing &AdWords Academy va prezenta si rezultatele ultimelor studii privind cele mai eficiente tactici de promovare online, alaturi de exemple de strategii cu rezultate dovedite. Participantii vor avea si ocazia de a interactiona la sesiunile de coaching one-to-one pentru a gasi solutii la cele mai frecvente probleme cu care se confrunta.

Evenimentul beneficiaza de notorietatea a doi dintre cei mai apreciati specialisti in marketing online din Romania care vor dezvalui din cunostintele lor in domeniu.Cristian Ignat, PPC Marketing Manager la 2Parale, cu o experienta de peste 7 ani in Google AdWords si Andrei Georgescu, fondator al White Image-Loyalty Solutions, cu mai bine de 10 ani activi in e-mail marketing, vor pregati traininguri intensive, studii de caz si date din research pentru a identifica cele mai eficente solutii de crestere a vanzarilor pentru o companie, indiferent ca este un IMM sau o multinationala.

Evenimentul se adreseaza in special oamenilor de marketing care sunt familiari cu cele doua instrumente de comunicare online si care doresc sa-si optimizeze rezultatele.

Fiecare sesiune de training de anul acesta are un numar limitat de 50 de participanti iar cu oferta VIP Super Early Booking acestia pot beneficia de 90 de Euro reducere  daca se inscriu  pana pe 25 martie.

 Mai multe informati despre program si speakeri sunt disponibile pe emacademy.ro.

 

Despre White Image

Fondata in 2003, White Image este la origini, prima companie specializata in email marketing si solutii de loializare din Romania focusata pe optimizarea proceselor de comunicare cu raspuns direct si generarea de conversii. In prezent White Image integreaza date din toate mediile cu raspuns direct: email, web, social media si off-line.

Anul acesta White Image a fost premiata cu Silver pentru strategii de crestere a bazei de date la MarketingSherpa Email Summit – cel mai mare eveniment de email marketing din lume. Printre clientii White Image se numara: Altex, ING Bank, ING Asigurari, Skoda, Seat, Audi, Volkswagen, eMag, Noriel, Vola, XTB, Eurocor, Happy Tour, Aerotravel, TNT, Hostway, Flanco, Dacia, Renault, Ensight, Farmaciile Dona, Gandul, Media Galaxy, Provideo, Qualians, ZiarulFinanciar, Publica, Erste Asset Management, NNDKP.

 

Despre 2Parale

2Parale este prima si ceamai mare retea de afiliere din Romania si Bulgaria, activa in prezent si pepietele din Serbia, Irak si Cipru. Face parte din Leo Burnett Group.

Portofoliul 2Parale include peste 230 de campanii si 19.000 de afiliati, care au livrat 66 de milioane de click-uri si au generat advertiserilor vanzari de peste 47 de milioane de lei (fara TVA). Din 2011, 2Parale si-a extins serviciile si in zona de Pay Per Click marketing; in prezent, divizia sa specializata de PPC ajungand in topul jucatorilor cu cele mai mari bugete de marketing administrate. Divizia este condusa de Cristian Ignat, specialist cu mai bine de 7 ani de experienta in domeniu si singurul absolvent din Romania al masterului Pay Per Click la Market Motive. Membrii echipei Diviziei PPC detin o serie de certificari Google AdWords si Google Analytics.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/cele-mai-eficiente-strategii-de-promovare-online-prin-email-marketing-si-google-adwords