Clientii White Image au cucerit complet podiumul de la eTravelAwards la categoria Newsletter Design

BUCURESTI - 15 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Turism, Internet

Live site

Locurile 1, 2 si 3 la categoria Newsletter Design din cadrul galei de eTravelAwards au fost castigate de catre clientii White Image.

In 11 aprilie 2013 a avut loc prima editie a galei de premiere eTravel Awards in cadrul careia au fost apreciate cele mai bune servicii online din turism.

La categoria Newsletter Design au fost nominalizate 11 proiecte ale celor mai importanti jucatori de pe piata iar newsletterele care au cucerit podiumul au fost in totalitate concepute, create si implementate de catre White Image.

Pe locul 1 s-a situat campania speciala de Craciun Continental Hotels, locul 2 a fost acordat newsletter-ului general Paravion.ro iar locul 3 a fost ocupat de newsletterul general Happy Tour Travel Management.

Criterii de jurizare pe baza carora s-au acordat premiile:

originalitatea – prospetimea ideii si gradul de unicitate (per ansamblu sau pe anumite caracteristici)

designul – aspectul general al site-ului

relevanta – cum raspunde nevoilor utilizatorilor

interactivitatea – felul in care comunica cu utilizatorii sau le permite utilizatorilor sa interactioneze

structura, navigabilitataea si functionalitatea– organizarea continutului, usurinta cu care utilizatorul parcurge paginile site-ului, modul de navigare intuitiv si modul in care a fost folosita tehnologia si cum sustine aceasta experienta de navigare in site.

De asemenea, la categoria Others, proiectul Licitatii Paravion realizat si prin colaborarea cu White Image castigat locul 3.

Despre White Image Grup

Fondata in 2003, White Image este la origini, prima companie specializata in email marketing si solutii de loializare din Romania focusata pe optimizarea proceselor de comunicare cu raspuns direct si generarea de conversii. In prezent White Image integreaza date din toate mediile cu raspuns direct: email, web, social media, sms si off-line.
Anulacesta White Image a fost premiata cu Silver pentru strategii de crestere a bazei de date la MarketingSherpa Email Summit –cel mai mare eveniment de email marketing din lume.
Printreclientii White Image se numara: Altex, ING Bank, ING Asigurari, Skoda, Seat, Audi, Volkswagen, eMag, Noriel, Vola, XTB, Eurocor, TNT, Hostway, Flanco, Dacia, Renault, Ensight, Farmaciile Dona, Gandul, Media Galaxy, Provideo, Qualians, ZiarulFinanciar, Publica, Erste Asset Management, NNDKP.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/clientii-white-image-au-cucerit-complet-podiumul-de-la-etravelawards-la-categoria-newsletter-design