eMAG alege solutiile de email marketing ale White Image

BUCURESTI - 21 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

eMAG, cel mai mare retailer online de IT din Romania, a ales White Image pentru administrarea contului sau de email marketing. Colaborarea a demarat la sfarsitul lunii noiembrie, cand a fost trimis primul newsletter eMAG.

eMAG alege solutiile de email marketing ale White Image

Agentia specializata in email marketing are rolul de a gestiona comunicarea prin email a celor mai noi oferte si promotii pe care eMAG le pune la dispozitia clientilor si potentialilor sai clienti.

“Am cautat o solutie care sa poata gestiona eficient distribuirea Newsletterului eMAG. Pentru ca volumul de mesaje este unul foarte mare, doua cerinte sunt critice – stabilitatea sistemului si rapiditatea distributiei. Dupa primele trei saptamani pot spune ca White Image ofera o solutie cu adevarat profesionala si care a raspuns tuturor cerintelor”, spune Radu Apostolescu, Director de Marketing si cofondator eMAG.

Newsletterul eMAG se trimite saptamanal si contine cele mai noi oferte si promotii pentru produsele pe care magazinul online le comercializeaza. Cei care doresc sa se aboneze la newsletterul eMAG, o pot face direct pe site-ul eMAG.

Despre eMAG (www.eMAG.ro)
Lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din Romania. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei si orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG in pozitia de lider constant al pietei, ajungand in prezent cel mai mare retailer national specializat de produse IT. eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice, oferta sa extinzandu-se permanent. Compania opereaza magazinul www.eMAG.ro precum si patru showroomuri in Bucuresti, Iasi, Ploiesti si Cluj.

Despre White Image Grup

Despre White Image (www.whiteimage.net)
White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 100 milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.

White Image este singura companie romaneasca de email marketing recompensata la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala MarketingSherpa si este implicata in proiectele internationale din domeniu.

Malina Tudoroiu
PR Coordinator
White Image - Loyalty Solutions
www.whiteimage.net
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
Tel: 0723 452 628
http://www.whiteimage.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/emag-alege-solutiile-de-email-marketing-ale-white-image