Pagini Aurii foloseste solutiile de email marketing de la White Image

BUCURESTI - 17 noiembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

White Image adauga un nou lider in portofoliul de clienti pentru care asigura comunicarea prin email - Pagini Aurii, liderul in Romania pe piata ghidurilor clasificate. Compania a ales White Image ca agentie specializata in email marketing pentru realizarea unei comunicari personalizate cu clientii sai.

Pagini Aurii foloseste solutiile de email marketing de la White Image
 "Am devenit lideri datorita, in primul rand, clientilor nostri cu care este absolut esential sa pastram o legatura stransa pentru care am sesizat potentialul comunicarii personalizate. Am gasit solutiile potrivite la White Image atat din punct de vedere al modului in care sa comunicam, cat si in ceea ce priveste gestionarea corecta a bazelor de date" 

Iulian Boanta, marketing manager Pagini Aurii

Pagini Aurii doreste sa pastreze o legatura stransa cu acestia, dezvoltand, cu ajutorul White Image, o strategie de comunicare a noilor produse si servicii pe care le pune la dispozitie, imbunatatiri si functii noi ale produselor din portofoliu, lansari de site-uri ale companiei, oferte promotionale, invitatii la evenimente sponsorizate de companie, trimitere de notificari de plata personalizate etc.

"Am devenit lideri datorita, in primul rand, clientilor nostri cu care este absolut esential sa pastram o legatura stransa pentru care am sesizat potentialul comunicarii personalizate. Am gasit solutiile potrivite la White Image atat din punct de vedere al modului in care sa comunicam, cat si in ceea ce priveste gestionarea corecta a bazelor de date", precizeaza Iulian Boanta, marketing manager Pagini Aurii.

Newsletterele Pagini Aurii vor oferi posibilitatea zecilor de mii de companii din portofoliul companiei de a interactiona mult mai usor cu consultantii companiei, pentru a obtine mai multe informatii despre beneficiile ofertei de publicitate destinate lor.

Despre Pagini Aurii

Pagini Aurii este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania si detine cca. 70% din aceasta piata. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Group, lider european in publicarea de ghiduri de informatii business la nivel local.

In Decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformandu-l intr-un motor de cautare business performant si complex. In portofoliul companiei se regasesc brand-uri precum: Pagini Aurii, paginiaurii.ro, Pagini Albe, Contact B2B si Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro, CD Auriu. Compania editeaza anual 17 ghiduri, cu o circulatie de peste 800.000 copii, furnizand informatii in mediul tiparit, online precum si aplicatii multimedia.

Despre White Image Grup

White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 100 milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.

White Image este singura companie romaneasca de email marketing recompensata la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala MarketingSherpa si este implicata in proiectele internationale din domeniu.

In portofoliul White Image, se regasesc cele mai mari companii din Romania: auto (Dacia, Renault, Porsche Romania), bancar/asigurari (ING, OTP Bank), consultanta/training (TMI, Ensight, Horvath&Partners), retail (Altex, MEDIA GALAXY, Flanco, Flamingo, Panasonic, eMAG), publisheri online (dailybusiness.ro), fashion (Avon, Quelle), farmaceutice (Farmaciile Dona), publishing (Publimedia/Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin, The One; Intact/Jurnalul National, Financiarul, Revista Felicia; Grupul Realitatea-Catavencu, Grupul Edipresse).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/pagini-aurii-foloseste-solutiile-de-email-marketing-de-la-white-image