Video in email - Noua solutie de la White Image

BUCURESTI - 25 februarie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

White Image pune la dispozitia marketerilor o noua solutie ce ofera posibilitatea de a integra eficient continut video in cadrul mesajelor trimise prin email. Noua tehnologie elimina problemele cu care marketerii se confruntau pana acum, precum blocarea livrarii in Inbox a mesajelor sau imposibilitatea de a incarca si de a reda continutul emailurilor.

Video in email  - Noua solutie de la White Image

Integrarea de video in email este o urmare fireasca a interesului tot mai crescut al utilizatorilor de internet de a viziona clipuri online. Folosirea de linkuri care sa directioneze utilizatorii catre clipuri video online s-a dovedit a avea o rata de clickthrough cu cresteri de la 65% si pana la 200%, insa prin redarea directa a clipurilor video din email, se estimeaza o dublare a ratei de accesari.

White Image vine in intampinarea tehnologiilor clasice de redare a clipurilor video, cum sunt Flash sau Javascript, care nu puteau fi utilizate pentru a integra continut video direct in corpul emailului.

Solutia White Image ofera posibilitatea de:
• Incarcare a contentului video cu un singur click
• Suport pentru integrarea de video, Flash, GIF, HTML5, imagini statice. Sistemul detecteaza automat care format este cel mai potrivit pentru fiecare mediu de rulare
• Generare automata de 8 variante de video care sunt servite diferentiat. De exemplu, browserele IE6 nu suporta GIF-urile animate comprimate. In browsere ca Firefox sau Chrome, gif-urile animate ruleaza, la un frame, rate mai mari fata de IE sau Safari.
• Detectarea imediata a clientului de email folosit de un recipient si incarcarea continutului video cel mai potrivit in email
• Identificare a latimii de banda pe care o foloseste un utilizator
• Administrare a clientilor de email care nu suporta incarcarea de continut video
• Masurare a gradului de engagement al subscriberilor in emailurile cu continut video; raportarea numarului de secunde de vizionarea a fisierului video.

“Pana nu demult, folosirea efectiva de suport video in email era imposibila, avand in vedere consecintele negative asupra redarii in clientii de email, a deliverabilitatii emailurilor prin blocarea acestora de catre ISP-uri si, nu in ultimul rand, afectarea reputatiei sender-ului. Principala problema era ca majoritatea clientilor de email blocau afisarea codului embed al spotului video introdus in html-ul emailului. Pana nu demult, pentru a urmari clipuri video, abonatii erau directionati catre pagina unui site pe care era postat acest video. Acum, prin tehnologia oferita de White Image, clipurile video pot fi integrate direct in corpul emailurilor, eliminand problemele legate de afisarea lor”, spune Andrei Georgescu, managing partner al White Image, despre noua solutie pe care agentia specializata in email marketing a dezvoltat-o pentru clientii sai.

Diversitatea si multitudinea de clienti de email, web browsere, ISP-uri, suporturi mobile sunt o provocare pentru folosirea de continut video in email. Trebuie mentionat si ca nu toti clientii de email suporta video in acelasi mod. Astfel, sistemul dezvoltat de White Image analizeaza fiecare client de email si livreaza continut video pentru fiecare dintre acestia, pentru a realiza cel mai optim mod de redare a contentului video si pentru a genera un grad mai mare de implicare a userilor.

Tehnologia detecteaza in timp real ce client de email foloseste fiecare subscriber atunci cand acesta deschide emailul primit, furnizand automat content video compatibil (video.GIF, HTML5 in functie de limitarile clientului de email detectat).

Despre White Image Grup

Despre White Image (www.whiteimage.net)
White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 100 milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.

White Image este singura companie romaneasca de email marketing recompensata la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala MarketingSherpa si este implicata in proiectele internationale din domeniu.

Malina Tudoroiu
PR Coordinator
White Image - Loyalty Solutions
www.whiteimage.net
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
Tel: 0723 452 628
http://www.whiteimage.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/video-in-email-noua-solutie-de-la-white-image