White Image - 5 ani de e-mail marketing in Romania

BUCURESTI - 19 august 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

White Image Loyalty Solutions a implinit, luna aceasta, cel de-al cincilea an de viata in peisajul comunicarii online din Romania, fiind prima agentie de pe piata specializata in e-mail marketing.

White Image - 5 ani de e-mail marketing in Romania

In cei cinci ani, White Image a impus cele mai noi si inovatoare solutii de fidelizare in ce priveste comunicarea prin e-mail.

'Echipa White Image lucreaza zi de zi pentru a crea si implementa cele mai eficiente strategii de e-mail marketing pentru clientii sai. In cinci ani, am crescut odata cu partenerii nostri, ne-am implicat in proiecte interne si am devenit membrii unor organizatii internationale ce se afla in topul celor mai de succes companii mondiale in e-mail marketing', spune Andrei Georgescu, managing partner White Image.

Dupa cinci ani, a venit si o binemeritata recompensa. Pentru campania 'Renault SIAB', realizata pentru clientul Renault, in 2008 White Image a castigat premiul Gold Consumer la cea mai importanta competitie de e-mail marketing din lume, MarketingSherpa Annual Email Awards, fiind astfel prima companie romaneasca ce a iesit castigatoare la un festival de gen.

Printre realizarile White Image se mai numara studiul Inside, aflat deja la a treia editie, studiu ce reflecta obiceiurile de citire a newsletterelor in Romania, dar si primul raport, publicat in 2007, privind deliverabilitatea in e-mail marketing.

Alaturi de organisme internationale, White Image se implica activ in lupta pentru eliminarea fraudelor si abuzurilor prin e-mail (AOTA-Authentication and Online Trust) si, alaturi de Email Experience Council, promoveaza imaginea e-mail marketingului. Din 2005, White Image reprezinta in Romania compania Habeas, recunoscuta la nivel international ca fiind initiatoarea primului sistem de safe listing si certificare in comunicarea prin intermediul e-mail-ului. In 2006, White Image devine prima agentie de e-mail marketing din Europa de Est certificata de catre Habeas pentru bune practici in e-mail marketing, iar in 2008 incheie un parteneriat si cu Return Path.

Clientii pentru care lucreaza White Image acopera o gama larga de industrii: auto (Dacia, Renault, Skoda, Seat), bancar/asigurari (ING), consultanta/training (TMI, Ensight, Horvath&Partners), retail (Altex, Flanco, Flamingo, Panasonic), publisheri online (dailybusiness.ro), FMCG (Avon), publishing (Publimedia/Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin; Intact/Jurnalul National, Saptamana Financiara; Grupul Realitatea-Catavencu, Grupul Edipresse).

In 2007, compania a gestionat peste 2000 de campanii, iar pentru 2008 estimeaza ca numarul acestora va depasi 5000.

La 5 ani de la primul e-mail, White Image isi propune noi obiective, unul dintre acestea fiind oferirea de noi solutii integrate de comunicare, dar si sa se implice in activitati de responsabilitate sociala.

Despre White Image Grup

Despre White Image (www.whiteimage.net)
White Image este lider in solutii customizabile de e-mail marketing, gestionand un volum de peste 27 milioane de emailuri anual. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din e-mail marketing. White Image este singura companie romaneasca de email marketing recunoscuta la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala Marketing Sherpa.

Malina Tudoroiu
PR Coordinator
White Image - Loyalty Solutions
www.whiteimage.net
malina@whiteimage.net
Tel: 0723 452 628
contact@whiteimage.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/white-image-5-ani-de-e-mail-marketing-in-romania