White Image comunica pentru toti dealerii SEAT din Romania

BUCURESTI - 16 martie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pentru prima data in Romania, comunicarea prin email a unei marci auto este centralizata pentru toti dealerii din tara. Astfel, Newsletterul SEAT este gestionat de catre White Image pentru toti reprezentantii SEAT.

White Image comunica pentru toti dealerii SEAT din Romania

Nevoia unei comunicari unitare gestionate de catre o singura agentie, a aparut in momentul in care s-a ajuns la concluzia ca rezultatele trebuie sa fie masurate eficient si in cele din urma, sa fie relevante. Newsletterele SEAT erau transmise, de regula, dispersat, de catre dealerii auto din toata tara, iar rezultatele nu puteau fi cuantificate in niciun fel. Nu existau date concrete asupra trimiterilor, deschiderilor sau a actiunilor pe care le efectuau abonatii.

White Image a oferit o solutie pentru ca reprezentantii marcii SEAT sa aiba controlul dorit asupra newsletterelor trimise, atat la nivel central cat si pentru fiecare dealer in parte. Acest lucru ofera avantajul unei imagini unitare a marcii, dar si o evaluare clara, la nivel national, asupra eficientei in vanzari.

In plus, newsletterul a capatat o noua forma si un continut complex pentru a raspunde nevoilor abonatilor si clientilor. Acesta include: noutati despre marca SEAT, evenimente, oferte speciale, stiri externe despre constructorul spaniol. Cei interesati au la dispozitie informatii utile precum adresele de service, sectiunea SEAT second-hand sau BuyBack.

White Image a conceput noul sistem de trimitere, astfel incat toti dealerii SEAT din Romania, in numele carora trimite mesajele comerciale, sa isi comunice ofertele cat mai eficient catre potentialii clienti. In acest sens, gestionarea bazelor de date ale fiecarui dealer, revine agentiei White Image, acestea fiind reactualizate in timp real. Mai mult, newsletterele sunt personalizate in cele mai mici detalii, in functie de promotiile, evenimentele si noutatile fiecarui dealer.

Solutia oferita de White Image include rapoarte complete referitoare la ratele de deschidere, preferintele celor care deschid newsletter-ul in functie de sectiunile pe care le acceseaza si formularele pe care le completeaza. De asemenea, este oferita centralizarea tuturor acelor date astfel ca fiecare dealer si implicit importatorul sa aiba o imagine clara asupra eficientei fiecarui newsletter in parte.

In conditiile in care bugetele de marketing sunt mult mai atent gestionate, solutiile puse la dispozitie de White Image vin in intampinarea clientilor care isi doresc activitati de marketing cuantificabile in cele mai mici detalii.

Despre White Image Grup

Despre SEAT (www.seat.ro)
Autoturismele marca SEAT sunt distribuite prin importatorul Porsche Romania. In prezent exista 22 de distribuitori SEAT in cele mai importante orase din tara.

Despre White Image (www.whiteimage.net)
White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 60 milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.

White Image este singura companie romaneasca de email marketing recompensata la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala MarketingSherpa si este implicata in proiectele internationale din domeniu.


Malina Tudoroiu
PR Coordinator
White Image - Loyalty Solutions
www.whiteimage.net
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
Tel: 0723 452 628
http://www.whiteimage.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/white-image-comunica-pentru-toti-dealerii-seat-din-romania