White Image comunica prin email cu clientii Hornbach

BUCURESTI - 19 septembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Retail, Internet

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii şi gradinarit”, alege White Image pentru a comunica prin email cu actualii si potentialii sai clienti.

Mesajele trimise de HORNBACH prin email se doresc a fi un instrument proactiv de comunicare, aducand clientilor fideli informatii despre produsele si serviciile Hornbach, dar si despre noile lansari. Acestea au, in plus, si rolul de educare, dorind sa devina un puternic instrument de customer support si vanzari.

Programul de comunicare prin email HORNBACH, desfasurat in colaborare cu White Image, va avea in prima faza ca obiectiv cresterea bazelor de date si va asigura relatia cu actualii si potentialii clienti, adaptandu-se  permanent la preferintele legate de continut ale acestora.

Despre Hornbach România

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie şi se numara printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii şi gradinarit din Europa.

Cotata la Bursa din Frankfurt înca din 1987, compania activeaza în 9 tari europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), operând 137 de magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment detine trei magazine în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara.

Despre White Image

Fondata in 2003, White Image este prima companie specializata in email marketing si solutii de loializare din Romania focusata pe optimizarea proceselor de comunicare cu raspuns direct si generarea de conversii.Printre clientii White Image se numara: Altex, ING Bank, ING Asigurari, Skoda, Seat, Audi, Volkswagen, eMag, Noriel, Vola, XTB, Eurocor, Happy Tour, Aerotravel, TNT, Hostway, Flanco, Dacia, Renault, Ensight, Farmaciile Dona, Gandul, Media Galaxy, Provideo, Qualians, Seat, Valrom, Ziarul Financiar.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/white-image-comunica-prin-email-cu-clientii-hornbach