White Image face email marketing pentru Hostway Romania

BUCURESTI - 17 august 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

La inceputul lunii august, White Image a demarat colaborarea cu Hostway Romania, cel mai mare furnizor de hosting din Romania. White Image va fi responsabila de trimiterea si gestionarea informarilor prin email catre clientii Hostway, precum si de administrarea bazelor de date.

White Image face email marketing pentru Hostway Romania

Pe langa comunicarea cu clientii Hostway, White Image va trimite informari si catre clientii Blogway, un serviciu adiacent, de blog instant si complet administrat, cu domeniu .ro.

Hostway a ales White Image pentru solutiile specializate propuse, dar si pentru experienta de care a dat dovada in gestionarea de conturi pentru cele mai mari companii din Romania.
“I-am contactat pe cei de la White Image pentru ca voiam sa aflam daca serviciile pe care le ofera se ridica la inaltimea portofoliului de clienti acumulat. Cand i-am intalnit, a fost usor sa ne dam seama ca inteleg bine domeniul si au cunostinte tehnice detaliate. Aceste lucruri ne-au dat incredere in ei si am facut impreuna un proiect de test. Rezultatele au fost foarte bune si ne-am hotarat sa continuam. Ce ne-a placut la ei? In afara de faptul ca te poti baza pe know-how-ul lor, sunt foarte deschisi si proactivi. Te tin informat si urmaresc proiectul cu grija pana la capat. E o surpriza placuta sa vezi o agentie atat de dedicata clientilor ei”, spun oficialii Hostway Romania.
Newsletterele Hostway si Blogway vor avea tematici diferite de la o editie la alta, scopul fiind de a-i informa pe clienti de beneficiile pe care li le ofera compania.

Despre Hostway Romania
Hostway Romania este subsidiara locala a companiei americane Hostway Corporation, una dintre cele mai mari companii de hosting la nivel global, cu prezenta in 13 tari, 15 data centere, 17 centre operationale si peste 700 angajati. Serviciile includ inregistrare domenii, web hosting, colocare, servere dedicate, hosting SaaS si servesc mai mult de 1.4 milioane de website-uri si peste 2 milioane de clienti din intreaga lume.

In Romania, Hostway este prezenta din anul 2006. Printre clientii din Romania, se numara: BRD, Trilulilu, eMAG, GSP, CANCAN, Realitatea-Catavencu, National Geographic Channel Romania.
Pentru mai multe detalii vizitati www.hostway.ro

Despre Blogway
Blogway este un serviciu de blog instant, oferit de Hostway. Utilizatorii isi pot crea, in cateva minute, un blog cu domeniu .ro si au la dispozitie email profesional, suport tehnic si sute de teme incluse. Pentru mai multe detalii vizitati www.blogway.ro

Despre White Image Grup

Despre White Image (www.whiteimage.net)

White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 100 milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.

White Image este singura companie romaneasca de email marketing recompensata la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala MarketingSherpa si este implicata in proiectele internationale din domeniu.

In portofoliul White Image, se regasesc cele mai mari companii din Romania: auto (Dacia, Renault, Porsche Romania), bancar/asigurari (ING, OTP Bank), consultanta/training (TMI, Ensight, Horvath&Partners), retail (Altex, MEDIA GALAXY, Flanco, Flamingo, Panasonic, eMAG), publisheri online (dailybusiness.ro), fashion (Avon, Quelle), farmaceutice (Farmaciile Dona), publishing (Publimedia/Ziarul Financiar, Business Magazin, ProTV Magazin, The One; Intact/Jurnalul National, Financiarul, Revista Felicia; Grupul Realitatea-Catavencu, Grupul Edipresse).

Malina Tudoroiu
PR Coordinator
White Image - Loyalty Solutions
www.whiteimage.net