White Image lanseaza newsletterul Media Galaxy -“Tehnologie si Diversitate”.

BUCURESTI - 28 august 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Dupa succesul relansarii Newsletterului Altex – “Clubul Preturilor Mici”, White Image “orchestreaza” si relansarea Newsletterului Media Galaxy, sub denumirea “Tehnologie si Diversitate”.

White Image lanseaza newsletterul Media Galaxy -“Tehnologie si Diversitate”.

Newsletterul Media Galaxy are rolul de a sustine politica de loializare a clientilor dar poate fi folosit de orice persoana interesata sa cumpere articole de pe piata IT&C, multimedia si divertisment, adresandu-se in special celor pasionati de tehnologie si celor ce vor sa fie la curent cu cele mai noi tendinte in domeniu.

Pe langa oferte speciale si posibilitatea descarcarii catalogului Media Galaxy, newsletterul va mai contine recomandari muzicale si cinematografice, sfaturi practice, ghiduri si stiri specializate, de ultima ora.

Constituindu-se intr-un instrument informativ, dar si practic, Newsletterul “Tehnologie si Diversitate” va ajunge in casuta de e-mail a abonatilor in fiecare zi de joi.

Media Galaxy doreste ca, in timp, informatia prezenta sa fie din ce in ce mai personalizata, ceea ce face ca aplicatia White Image sa se potriveasca perfect acestui proiect.

Pentru a te abona la Newsletterul “Tehnologie si Diversitate” intra pe http://www.mediagalaxy.ro .Despre Media Galaxy
Media Galaxy este marca a grupului ALTEX, lider pe piata de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania. In prezent reteaua numara 11 magazine deschise in principalele orase din tara. Intre acestea se remarca primul proiect greenfield al retelei, inaugurat anul trecut la Brasov. Media Galaxy ofera clientilor sai o gama variata de produse, punandu-le la dispozitie sisteme de finanatare generoase si flexibile. Media Galaxy are o suprafata totala de desfacere de aproximativ 25,000 mp.

Despre White Image Grup

Despre White Image - Loyalty Solution
White Image - companie specializata in email marketing si solutii de loializare, lucrand pentru peste 50 de marci din toate domeniile: retail, tehnologie, servicii financiare, consultanta, publishing, auto, training.
Tehnologia si serviciile oferite de White Image sunt proiectate pentru companiile care doresc sa creeze o stransa relatie cu actualii lor clienti. White Image a fost fondata la inceputul anului 2003 si este in prezent singura companie romaneasca implicata in comunitatea internationala „Email Service Provider Coalition” si partener al Habeas Inc – Email Trust Authority.
Gratiela Ozun
Tel: (021) 310.15.10
Email: gratiela@whiteimage.net
contact@whiteimage.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/white-image-lanseaza-newsletterul-media-galaxy-tehnologie-si-diversitate-