White Image - Loyalty Solutions lanseaza prima revista electronica specializata in loializare si e-mail marketing

BUCURESTI - 3 iulie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

White Image a lansat prima revista electronica specializata in solutii, tehnici si strategii de loializare, White Image Magazine. In cadrul revistei veti putea citi recomandari ale profesionistilor in loializare legate de cele mai noi tehnici si strategii folosite in domeniu.

Revista trateaza tehnici de e-mail marketing, CRM, legislatie, precum si o serie de studii de caz, programe de loializare implementate de companii importante de pe piata din Romania.

Impreuna cu revista "White Image Magazine", este lansat pe piata si news letterul, "WhiteMailZone" prin care abonatii acestui serviciu vor putea primi prin e-mail, cele mai noi stiri din domeniu, precum si tehnici de marketing care sa ii ajute in transformarea oricarui contact cu clientii intr-o relatie de lunga durata.

Acesati revista electronica la: www.whiteimage.ro

Despre White Image Grup

Despre White Image - Loyalty Solution
White Image este prima companie specializata in servicii de fidelizare adaptate la cele mai noi tendinte ale pietei. White Image ofera companiilor din Romania strategie si solutii profesionale de loializare prin e-mail marketing si este partener in Romania a liderului mondial in solutii de servere dedicate Rackspace.

Ca o companie specializata in cresterea valorii unei marci, White Image creaza si dezvolta solutii de fidelizare care pur si simplu izoleaza fiecare client sau potential client ca individ si dezvolta o continua relatie cu acesta - pentru a ii oferi o valoare adaugata mai mare si pentru a va oferi dumneavoastra un profit substantial
White Image - Loyalty Solutions
Str. Xenopol, nr. 3, Sect 1, Bucuresti
Tel: 212.41.15